#Nakkback

Nesoddens A-lag har med tiden fått et yngre og yngre lag. Ja nesten så ungt at Kim Viken kan være far til halvparten. Og med dette, trengs også rutinerte spillere som akkurat Kim. Men det holder ikke med en som kan holde ungguttene i nakken, man trenger flere. Og hva er vel bedre med en gammel Nesodden-kjenning, som også er god med ball.

 

For til slutt vender Erik Nakkerud hjem. Nesodden-gutten som nå har hatt et opphold i Osloklubben Wam-kam, har nå bestemt seg for å igjen dra på seg den hvite trøya. Med en god del erfaring i klubben fra før (for eksempel med å rykke opp til 2. Div), kan dette komme godt med i sesongen som kommer. Den sikre ballfordeleren på midten kan både være elegant og en beinhard terrier. Og det er akkurat det dette unge laget trenger.

 

Redaksjonen i Nesodden fotball på nett har tatt en prat med det nye tilskuddet til MSA:

 Du er endelig tilbake på halvøya. Hva tenker du om dette?

 

– Det er vanvittig gøy! det hele skjedde litt på impuls, men jeg stortrives. Spillergruppa og trenerteamet er en herlig gjeng.

 

 

Du har hatt en god del opplevelser her fra før, hva mener du er ditt beste minne?

– Beste minne er utvilsomt finaleseieren i Kattegat Cup 2006, med G16. Lars Smith var trener. Vinnerskåringen glemmer jeg aldri: Erlend Bakke Torsholt legger inn til Andreas Rinde som banker den inn. Flere av gutta spiller fortsatt i dag, som Sindre Storhaug og Esben Smith.

 

 

Hvorfor valgte du å vende tilbake?

– Jeg vendte tilbake fordi jeg hadde lyst til å trene mer, spille mer ball. Hver romjul på Flasken har jeg tenkt tanken på å spille i hvitt igjen, og i år lå alt til rette. Jeg må innrømme at planen var å bli med Karoliussen på NIF2, men det var veldig stas å bli med A-laget på trening.

 

 

Hva tror du at er ditt beste tilskudd til årets Nesodden-lag?

 

– For 12-13 år siden ville jeg sagt at jeg kan bidra med teknikk, skudd og skaperkraft, men jeg frykter at den tid er forbi. Nå er det nok løpsstyrke og vinnervilje som er mine fremste bidrag.

 

 

Hva tenker du om årets sesong?

 

– Jeg tror alt kan skje. Det blir veldig spennende. Jeg er enormt imponert over unggutta, og gleder meg til å se gruppa utvikle seg.

 

Legg igjen en kommentar