Nok et surt tap for MSA

Nesodden – Grorud 2-3 (1-3)

Når sola endelig har begynt å varme over Berger, er det også på tide med årets første hjemmekamp. Og tirsdag 10. April, skulle også dette komme. Med strålende solskinn og alle forutsetningene for en perfekt hjemmekamp, lå alt til rette. Men en perfekt dag skulle det altså ikke bli.

 

Nesodden kom ålreit i gang fra start, og la seg dypt, og man kunne føle at de hvitkledde hadde kontroll. Og allerede etter 3 minutter rullet Nesodden opp et flott angrep. Til slutt endte ballen i beina på Dino Palos rett innenfor 16-meteren. Han satt ballen kontrollert i nærmeste hjørne, og optimisme var å se på Berger Stadion. Nesodden sideforflyttet laget fram og tilbake, og man hadde en viss kontroll. Men etter opptil flere personlige feil og dårlige avgjørelser innad i laget, endte Grorud til slutt opp med å utligne. Og Nesodden så bare mer og mer tafatte utover i omgangen. Ingenting stemte, og det var slurv overalt. Grorud gikk etter hvert i omgangen både opp til 2- og 3-1. Dette sto også som pauseresultatet.

 

Men nok var nok for Nesodden. For allerede på vei ned til banen kunne man oppdage de hevnlystne fra MSA, komme løpende ned mot banen. Og 2. Omgangen startet akkurat slik 1. Burde gjort. Nesodden gikk rett i strupen på det unge Grorud-laget. Med et høyt press og mye mer direkte spill, styrte nå NIF kampen totalt. Både engasjementet, viljen og kvaliteten i spillet dukket plutselig opp, og det var et helt annet lag å se på banen nå. Nesodden skapte flere og flere sjanser, men det ville seg virkelig ikke.

 

Både dødballer, overganger og sjanser skapt fra etablert var nå en farlighet mot grorud. Men ballen ville ikke i nettet. Ikke før unggutten Elias Fors kom på. Ikke lenge etter at 16-åringen kom inn, fikk NIF et frispark i god posisjon like før slutt. Og det var ikke tvil om hvem som skulle få ta dette. og fra 20-25 meter satt han ballen perfekt i motsatt hjørne. Men det var for sent. Nesodden trykket på de siste minuttene, men det ville seg ikke for Nesodden i årets andre kamp heller. Kampen endte 2-3 i favør Grorud, og Nesodden har mye å jobbe med fram mot neste kamp.

Nesodden fotball på nett gratulerer Sebastian Noreng (02) og Håvard Langvantn (01) med sine debuter for a-laget. Og Elias Fors (01) med sitt første a-lagsmål

 

Nesoddens lag fra start:

[team1]

Innbyttere: Akre, Fors, Langvatn, Saad.

Dagens Nif gutt: 15 år gamle Sebastian Noreng står en tilnærmet prikkfri kamp i målet for msa. Trygg med bena og god i feltet + et par kvalifiserte redninger. Denne gutten skal bli spennende og følge fremover

 

Legg igjen en kommentar