Msa: 3 på rad

Msa tok lørdag sin tredje strake seier da Oslo City ble slått 2-0 på Rommensletta kunstgress. Det sto 0-0 til pause i oppgjøret, men i 2.omgang fant både Kim Viken og Saduldin Saloumi  veien til nettmaskene. Med denne tre  poengeren klatret Nesodden opp på 4.plass på tabellen og laget ser uten tvil til å ha lagt tapene fra de to første kampene bak seg.

 

Godt det ikke stilkarakterer i fotball

Ordene tilhører Msa trener GH Smith som etter kampen var fornøyd med de tre poengene og måten laget sto opp på, men han innrømmet samtidig at Nesodden ikke helt klarte og få kampen dit de ville spillemessig.

» Det var en litt merkelig kamp, vi har jo nok sjanser igjen til at vi kan avgjøre kampen i 1.omgang, men vi får ikke ballen i mål. Samtidig så blir jo omgangen helt annerledes enn vi planla. Vi skulle jo presse høyt å tvinge fram brudd fordi banen her er vanskelig og spille på.  Isteden ble vi liggende lavt og klarte aldri og løfte presset, også  lot vi jo Oslo City ha altfor mye ball.  Du skal ikke se bort fra at varmen faktisk påvirket oss noe og at vi ikke orket like mye som vi burde i 1.omgangen.

2.omgang starter jo mye bedre, vi klarer og stå høyt og alle er på i press spillet og vi fremprovoserer en haug av brudd og etter å brent noen flere sjanser så får vi jo scoringen med Viken og alt ligger egentlig til rette for at 2..omgang skal bli slik vi ønsker. Det er den jo forsåvidt også til det er spilt 60 minutter. Vi har jo fortsatt god kontroll defensivt, men som nevnt så er Rommensletta en vanskelig bane og spille på hvor ballen spretter litt i alle retninger, og vi får aldri kontroll på kampen med ball. Derfor blir det også et litt masete kampbilde når heller ikke Oslo City klarer og etablere noe spill. Så frem til vi får 2-0 målet så er det litt mer rotete enn vi setter pris på. Men jeg synes vi leverer en voksen 2.omgang i forhold til det å stå opp i dueller og være kyniske, så får vi være fornøyd med at det ikke er stilkarakterer i fotball»

Fått orden på fosvarsspillet

For de som har sett alle Nesodden sine kamper i år så er det en ting som de siste tre kampene har vist og det er at halvøylaget har fått orden på forsvarsspillet. Dennis Tjernshaugen sin gjeninntreden i laget etter skade har hvert viktig og selv om han og Bjøndal ikke har spilt mange kamper sammen som stoppere tidligere så har de virkelig funnet tonen. Ved siden av de så har Palos tydelig tatt noen steg defensivt denne sesongen og har hvert meget solid, samtidig har Henriksveen vist at den gode høsten han hadde ifjord ikke var tilfeldig. Sammen har de fire bare sluppet inn et mål på de tre kampene de har spilt sammen. En annen viktig bidragsyter til dette har hvert ny signeringen på keeperplass Dardan Kralani som virkelig har fått en god start på den nye fotball tilværelsen i Nesodden. Der man i de to første kampen fremsto noe puslete og nonchalante i forsvarsspillet så er det nå mer trøkk og tilstedeværelse. Og hvis man kan få beholde den bakre 5`eren skadefri og de kan få spilt seg enda bedre kjent med hverandre så kan dette love godt for resten av sesongen.

Nesodden stilte følgende lag :

[team1]

Bytter: Skonnord etter 45 min for Nakkerud. Saloumi etter 69 min for Akre. Strandhaug etter 82 min for Andersen. Fors etter 87 min for Loku

Dagens Nif gutter:

I dag går prisen til stopper duoen Tjernshaugen og Bjøndal som begge ryddet opp i stor stil og vant nesten alt av dueller de var involvert i. Slik innsats settes pris på og begge to kan være meget fornøyde med dagens innsats.

Neste Msa kamp er allerede tirsdag da Holmlia kommer på besøk til Berger kgb. Kampstart 2015 møt opp å støtt Nesodden gutta i jakten på den fjerde strake seieren.

Legg igjen en kommentar