Follo-derby på Berger

 Nesodden – Follo 2: Berger Stadion, tirsdag 18.30

Etter forrige ukes nederlag mot Rommen, kan Nesodden fortsatt henge med i toppen etter to viktige kamper i vente. Først ut er Follo 2. Laget fra Ski har hatt en variert start, og har plassert seg omtrent midt på tabellen på en 7. Plass, 6 poeng bak Nesodden.

 

Men som mange 2. Lag, varierer også lagoppstillingen fra kamp til kamp. Forrige uke tok laget en sterkt 2-0 seier over Kolbotn på hjemmebane. Dette ”hjalp” også Nesodden, som fortsatt er med helt oppe i toppen.

 

Og etter forrige kamp, trenger Nesodden støtten fra tribunen enda mer for å komme seg tilbake på vinnersporet. For etter forrige ukes tap, er Nesodden 7 poeng bak topplaget Rommen. Med et par gode uker kan forspranget fort knappes inn.

 

Vel møtt til kamp 18.30 på Berger stadion!

 

Kamptropp: https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=6892214

Legg igjen en kommentar