MSA: Vårsesongens siste hjemmekamp!

Etter forrige ukes tap mot Kolbotn, er det nå knyttet mye spenning rundt vårsesongens siste hjemmekamp. I kampen mot Kolbotn stilte Nesodden med et nesten rekord-ungt lag, som til slutt endte opp med å tape 3-0. Men tross et skuffende resultat, var det mye positivt å ta med seg.

Og denne positiviteten er noe laget må dra med seg inn på onsdag. For da står Vestli på motsatt banehalvdel. Etter det sure 2-4 tapet forrige kamp, er det mye som skal revansjeres. I en kamp Nesodden totalt styrte, og ledet 2-0, raknet det helt.

 

Og det er flere positive nyheter før kampen. Både Ole Kristian Grime, Jan Axel Skonnord og Kim Viken er alle tilbake. Med nøkkelspillere inn i laget igjen, skal Nesodden stille med et sterkt lag på Berger onsdag kveld.

 

Så møt opp, og støtt fram laget i siste hjemmekamp før ferien!

Vel møtt på Berger Stadion onsdag 20. Juni kl 19.30!

 

Tropp: https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=6892099

Legg igjen en kommentar