MSA: Nok et tap mot Grorud

Grorud – Nesodden 5-1 (1-0)

Mens sommeren nærmer seg slutten, kommer starten på høstsesongen fort. Og 3 dager før den engelske serien sparkes i gang, reiste Nesodden til Grorud for å starte sin høstsesong. Etter flere tunge tap mot Grorud de to siste årene, var det knyttet spenning til hvordan årets utfall ville ende. Med både Dennis Tjernshaugen, Flamur Loku og Dino Palos ute, og Oscar Halvorsen tilbake i Nesodden-drakta, ble det også endringer i laget.

 

Kampen kom godt i gang. Begge lag startet med en god struktur, og lagene slet med å komme til de store sjansene. Groruds rekrutter hadde tatt med seg flere forsterkninger fra sitt A-lag, og man kunne se at dette utgjorde en forskjell også. For etter 17 minutter var det tellefeil foran forsvarslinja. Uten balanse endte det opp i en 2mot2 situasjon, der til slutt Grorud setter ballen i mål alene med keeper.

 

Utover i omgangen kom Nesodden mer og mer inn i kampen. Og med flere og flere sjanser, kom man også nærmere scoring. Og like før pause hadde Sjur Sæbjørnsen skumle planer. Etter å ha dratt av en mann på venstresiden, drar han seg inn i 16-meteren. Med god nærteknikk blir han til slutt felt. Dommeren peker på straffemerket, og Kim Viken stiller seg som vanlig opp. Men da skjer det umulige, nemlig straffe-bom. Ballen triller langs bakken, i stolpen og ut. Og med dette går lagene til pause på stillingen 1-0 til Grorud.

 

Og pausen skapte håp. De hvitkledde kom løpende opp fra garderobene på Grorud, og det så ut til at det ville snu. Men den gang ei. Etter 49 minutter roter Nesodden det til på midten, som gjør at Grorud legger på til 2-0. Og på 8 minutter har Grorud også lagt på til 3-0 og 4-0. Men tross flere mål i mot hang ikke MSA med hodene. Laget skapte sjanser, mens Grorud kontret. Og etter 65 skulle Jakob Bjøndal ta ansvar. Han startet med å ta med seg ballen fra rundt midtstreken, dra av hele laget til Grorud og sette ballen i mål.

 

Nesodden fortsatte med et ålreit trøkk, men kom ikke til gigantsjansene. Kampen roet seg mer og mer ut, og man kunne se det var første kamp etter sommeren. Men som om det ikke var nok, la også Grorud på til 5-1 etter en kontring, som også ble sluttresultatet.

 

Etter nok en tung kamp mot Grorud, gjelder det bare å holde hodet oppe. Kun en uke senere er det tilbake på Berger gress. Tirsdag 14. August kl. 20.15 gjester Oslo City gresset. Vel møtt!

 

[team1]

Legg igjen en kommentar