MSA: Første høst-kamp på Berger

Nesodden – Oslo City, 14/8, kl. 20.15

Høsten er ofte assosiert med regn og en trist slutt på sommeren. Men på Berger er finnes det ikke bedre ting enn høsten. Når gresset endelig er på sitt beste, kommer også Nesodden i en stigende form. Tirsdag 14. august er det endelig klart for første hjemmekamp i høstsesongen for MSA.

 

Nesodden fikk en tung start på siste halvdel av sesongen forrige uke, etter et stygt 1-5 tap borte mot Grorud. Men når de hvitkledde nå kommer seg tilbake til naturgresset på Berger, er det knyttet en større positivitet. Etter en god treningsuke, er allerede forrige ukes kamp glemt.

 

Og denne uken er det Oslo City som står på motsat banehalvdel. Et lag som de siste årene har møtt Nesodden nesten hvert år. Og på de siste 5 kampene mot østkant-laget, har hele 4 kamper gått i Nesoddens favør. I våres kom Nesodden igjen best ut av oppgjøret, og vant kampen 2-0.

 

Og med en lovende værmelding er det kun en ting å gjøre. Møt opp kl 20.15 og støtt fram Nesodden til en opptur inn i vårsesongen.

Vel møtt!

 

Tropp: https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=6892108

Legg igjen en kommentar