MSA: Morsom kveld på Berger!

Nesodden – Oslo City 3-1 (1-0)

Nesodden MSA startet årets høstsesong på nesten verst tenkelig vis. Etter et 1-5 tap mot Grorud borte, var det klart for kamp bare en uke senere. Høst-kulden nærmer seg mer og mer, og gresset er absolutt på sitt beste. Og Nesodden på et godt gress er alltid spennende å følge. Med Dennis Tjernshaugen tilbake på stopperplass, skulle alt være på plass for en morsom kveld.

 

Nesodden gikk ut i 100. Med mange revansjelystne spillere, skulle det virkelig snu denne tirsdagskvelden. Med et godt trøkk de første minuttene, fikk MSA uttelling allerede etter 6 minutter. Casper de Capua får slått ett innlegg mellom forsvar og keeper inn fra høyresiden, som Kim Viken enkelt setter i mål. Med et så tidlig mål, fikk Nesodden tidlig motivasjon, og startet opp med å styre kampen.

 

Det første kvarteret av kampen kontrollerte Nesodden totalt kampen. Hjemmelaget pumpet på og skapte flere sjanser. Men så starter Nesodden og bli slappe på strukturen. Bortelaget slipper mer og mer inn i kampen, og starter å skape flere skumle sjanser. Både kontringer og flere frispark gjør at Oslo City fort kunne utlignet. Men i stedet roer Nesodden ned kampen og går til pause med ledelse.

 

Og Nesodden gikk ut i 2. Omgang som de startet den 1; rett i strupen på Oslo City. Allerede etter et par minutter hadde Nesodden skapt opp til flere sjanser. Og allerede 3 minutter ut i omgangen fikk igjen Casper de Capua slått inn ballen fra høyresiden. Etter en retningsforandring havner ballen hos Vetle Henriksveen, som dunker ballen i hjørnet, og opp til 2-0.

 

Nesodden fortsatte å presse på. Etter en god kontring, ender Nesodden opp med en corner. Denne slår kaptein Ole Kristian Grime perfekt inn på bakerste. Her står Gjøvik-kompis Jan Axel Skonnord klar, og prikker ballen enkelt i mål. Og med 3-0 på tavla, kunne man føle at kampen var ganske død.

 

Oslo City får redusert til 1-3 etter 70 minutter, og føler de har et nytt håp. Men tross flere ”halv-sjanser”, føler Nesodden seg aldri truet. Og som om det ikke var nok for Oslo City, blir det også en tung dag for den høyre stopperen fra City. For som om det ikke var nok, får han også sitt andre gule og blir sendt i dusjen etter 80 minutter. Kampen ender 3-1, og Nesodden tar de viktige 3 poengene for å henge med i toppen.

 

[team1]

Bytter: Sæbjørnsen for Halvorsen etter 60 min, Andersen for Skonnord etter 70 min, Loku for Strandhaug etter 75 min, Akre for Capua etter 80 min.

Legg igjen en kommentar