MSA: Surt bortetap

Gjennom en god vårsesong har Nesodden tatt med seg mye positivt. Og med et godt utgangspunkt inn mot høstsesongen, var det knyttet spenning til hvor høyt MSA skulle ende i år. Etter to veldig varierende kamper der den første endte i tap og den andre i seier, var høstsesongen for fullt i gang.

 

I Nesoddens avdeling i år er det flere gode 2. lag med sitt 1. lag i høyere divisjoner. Og tirsdagens motstander var intet unntak. Oppsal 2 sitt A-lag ligger for øyeblikket på en soleklar førsteplass i sin 3. divisjon med 14 poeng ned til andreplassen. Det var derfor også spennende å se hva MSA skulle møte på motsatt banehalvdel denne kvelden.

 

Og lett motstand ble det ikke. Med sesongens sterkeste Oppsal 2 lag, visste alle mann at dette ville bli en tøff oppgave. Med både kjenningen Tallak Galba og spillere med erfaring fra både 3. og 2. div, var det et fryktelig sterkt lag Nesodden nå skulle måle seg mot.

 

Sterk start

Men Nesodden gikk ut med null respekt. Oppsal startet som ventet opp med å ha mye ball. men ved å holde en god struktur, hadde MSA god kontroll på et dårlig underlag. Sjansene var det få av, og det var mye frem og tilbake.

 

Men etterhvert blir Nesodden tryggere og tryggere på omgivelsene, og kommer seg nærmere mål. Og etter 17 minutter, får Vetle Henriksveen spilt gjennom Kim Viken. Etter bom på første mulighet, får han igjen sjansen etter klabb og babb. Og mer enn to sjanser har aldri Kim trengt. Nesodden går opp i en sterkt 1-0 ledelse. Og ikke lenge etterpå varter Sjur Sæbjørnsen opp med fantastisk nær-teknikk. etter flere gode veggspill får han sendt Vetle igjennom, som akkurat ikke får ballen forbi en god Oppsal-keeper.

Nesodden blir presset lenger og lenger ned i banen inn mot pause, og Oppsal nærmer seg. Men det nærmeste hjemmelaget kommer scoring før pause er fortsatt et sleivspark av Sindre Andersen, som keeper Dardan Kralani redder vakkert unna. Lagene går til pause på stillingen 0-1 i favør Nesodden.

 

Uheldig 2. omgang

Og Nesodden fortsatte det gode trykket. Ved å senke tempo i kampen, ble Oppsal-spillerene mer og mer oppgitte. Starten av andre omgang var som starten på første; få sjanser og mye fram og tilbake. Begge lag kom til et par halv-sjanser, men få farligheter. men 58 minutter ut i omgangen ruller Oppsal opp en fin kontring. Og et fantastisk langskudd gjør at lagene igjen er likt på stillingen 1-1.

 

Men Nesodden holdt det gående. Oppsal kom nærmere mål, men Nesodden holdt unna. men til slutt fungerte hjemmelagets høye press. Etter et vanskelig tilbakespill til Dardan ender ballen opp hos Oppsals spiss. han runder keeper og setter inn 2-1 til hjemmelaget etter 70 minutter.

 

Men Nesodden ga ikke opp. utover i omgangen kom MSA nærmere en 2-2 scoring. Flere gode cornere og lange kast skapte flere muligheter man gjerne skulle sett havnet i nettet. Men det ville seg ikke for NIF i sluttminuttene. Kampen ender 2-1 i favør Oppsal, etter en sterk kamp av Nesodden.

 

Og med mye positivt å ta med seg videre, er fokuset på neste kamp. Onsdag 29. august gjester Ski Berger stadion. Nesodden er fortsatt ubeseiret på naturgresset, og det er duket for mer moro. Still opp og støtt MSA til nok en god kamp.

 

Dagens NIF-gutt: Dennis Tjernshaugen. Midtstopperen var solid i alt han foretok seg. Rydder opp i kjent stil, vinner avgjørende dueller hele veien og sprer trygghet til de rundt seg.

 

 

[team1]

Bytter: Strandhaug for Andersen, Akre for Loku og Glenne for Sæbjørnsen

Ekstra: Debutant Viktor Glenne (f. 2002) kommer inn og gjør en godt innhopp. vinner dueller og treffer på alt. spennende spiller som kan ikle mange roller på banen.

 

Legg igjen en kommentar