MSA: Ny hjemmekamp

Nesodden – Ski, Berger Stadion, kl 19.00

Follo-derby er alltid like spennende. Uansett nivåforskjell er det alltid ekstra deilig å slå et lag fra samme område. Nesodden og Ski har barket sammen i alle år, i alle aldere. Og Nok en gang skal klubbene møtes på A-lags nivå.

 

Nesodden har så langt hatt en ganske god sesong. etter forrige ukes 2-1 tap mot et veldig godt Oppsal 2 lag, har laget nå hatt en veldig god treningsuke. Tross et tap, fikk laget med seg veldig mye positivt ut av en god kamp. Med et slikt nivå i dagens kamp, kan det virkelig bli en morsom kveld på Berger.

 

Onsdag kl 19.00 gjester altså Ski, og Nesodden-kjenning Glenn Arne Hansen, Berger Gress. Lagene har allerede møttes i vår. Da kom Nesodden best ut etter en sterk 4-1 seier borte.

 

Nesodden ligger for øyeblikket på en 6. Plass. Men med en kamp mindre spilt enn de fleste andre, kan man komme seg opp igjen på 5. Plass og nærmere toppen. Ski på sin side ligger under streken, men har kort vei opp til trygg plass.

 

Men uansett forutsetninger, kan dette ende opp med en spennende kamp. Nesodden i en god flyt på et små-vått gress er alltid morsomt å se. Møt opp og støtt gutta fram!

 

 

Tropp: https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=6892122

Legg igjen en kommentar