MSA: Klart for ny målfest?

Fremad Famagusta – Nesodden, Ekeberg kunstgress, 20.15

Sesongen begynner å dra seg mot slutten. Og et MSA i vinden, gjester tirsdag Ekeberg kunstgress. på motsatt side står Fremad Famagusta, som Nesodden i våres slo 5-1 på Berger. Etter 12 mål på de siste to kampene, kan man igjen håpe på en målfest. 

 

Forrige uke gjestet tabell-jumbo Fortuna Berger stadion. Etter nok en sterk hjemmekamp av MSA, ga ikke hjemmelaget seg før det sto hele 7-0. Et perfekt selvtillits-boost før en spennende bortekamp tirsdag kveld.

 

Men på samme måte som det var før forrige kamp, så kan alt skje tross tabellposisjon. Fremad Famagusta er posisjonert på en 9. plass med 18 poeng. men selvom de har endt på nedre del av tabellen, er de fortsatt det eneste laget i avdelingen til å greie å ta poeng i begge kamper mot serieleder, Rommen.

 

Og spenningen i toppen er fortsatt ikke til å holde ut. Holmlia og Grorud på plassene over Nesodden ligger begge to poeng foran. 3 poeng i tirsdagens kamp er gull verdt.

 

Tropp: https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=6892137

Legg igjen en kommentar