MSA: Årets siste kamp!

Nesodden – Kolbotn, Tirsdag 9. oktober 19.00, Berger stadion

Etter en lang sesong med både oppturer og nedturer, skal til slutt sesongen avsluttes på Berger. Og at siste kamp tar plass på Berger kan gjøre at årets sesong får en verdig slutt. for på årets 10 hjemmekamper står Nesodden med 7 seiere, 1 uavgjort og kun 2 tap (Rommen og Grorud). og med en så god hjemmestatistikk, kan man bare håpe at det ikke skal ødelegges i siste kamp. 

 

Og tirsdag kveld gjester Kolbotn igjen berger. Laget Nesodden alltid har vært helt gjevne med de siste kampene, men ikke greid å slå. i våres møttes lagene på Sofiemyr, der et ungt MSA ble slått 3-0. Både Kolbotn og Nesodden har før sin siste kamp, begge kapret en plass til kvalifisering av NM neste år.

 

Forrige uke var en tung uke for NIF. Med fryktelig mange skader og slitasje på troppen, stilte laget opp med en innbytter (f.2002) borte mot Follo 2. her fikk et skadeplaget lag kjenne på hvor tynt det er på slutten av sesongen. Follo ga seg ikke før det sto 5-1 til slutt.

 

Men med mange sentrale spillere tilbake, skal Nesodden igjen gjenreise stoltheten. Møt opp på Berger tirsdag kveld kl. 19.00 for å støtte Nesodden fram i årets siste kamp!

Vel møtt!

 

 

Tropp: https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=6892158

Legg igjen en kommentar