Breddecup 2018 leverte!

I helgen ble Nesodden Breddecup arrangert fort tredje gang. Også denne gang med stor suksess hvor det var hele 32.lag som deltok!

 

Breddecup 2018 ble gjennomført med mye fart og spenning, samt jevne og tette kamper på Berger denne helgen. Både Berger Stadion, Kgb og Nesoddbanen ble tatt i bruk. Mye fotballglede og god underholdning ble levert på samtlige baner. Det var årsklassene fra G13 til G16 var representert denne helgen. Det var også fin variasjon i de deltagende lagene, som representerte sine ulike kretser på en veldig god måte. Etter gruppespill på lørdag, så dro det seg til med finalekamper utover på søndagen. Der ble det noen skikkelige spennende og fine kamper for både spillere og publikum som hadde møtt opp.

Følgende lag dro seirende ut av sin årsklasse:

G13: Nesodden

G14: Lyn

G15:Øvrevoll Hosle

G16: KFUM

 

Vi ønsker å takke alle lag og dommere som deltok og ønsker dere hjertelig velkommen tilbake neste år. Det må også rettes en stor og ydmyk takk til alle foreldre som la ned en stor jobb og mange timer for at arrangementet skulle bli gjennomført på en så god måte!

 

 

Legg igjen en kommentar