G-2004 med Elitecup i helgen

Etter at 2006-kullet gjennomførte sin elitecup forrige helg, var det nå duket for elitecup på Berger for 2004-kullet. Dette var den nest siste elitecupen i 2018 og ble nok en gang gjennomført på en veldig god måte!

I 2004-klassen deltok følgende lag i tillegg til Nesodden: Drøbak/Frogn, Manglerud Star, Asker, Ås, Ski, Nordby og Øvrevoll Hosle. Nok en gang var da både Oslo og Østfold fotballkrets representert. Det ble på fredag og lørdag gjennomført innledende kamper i gruppespillet. I pulje A så sto Nesodden med full pott, etter å blant annet ha slått nabo Drøbak hele 5-1. På andreplass i gruppa så kom Manglerud Star, mens Asker og Drøbak skulle ut i plasseringskamper. I pulje B så var det Ås som sto med 9 poeng, fulgt av Ski med 6 poeng. Og her var det Nordby og Øvrevoll Hosle som spilte for plassering.

Her møttes Nesodden og Ski i den ene semien og Ås mot M/S i den andre. I den første semien var det Ski som trakk det lengste strået mot Nesodden og vant 2-4. Mens det var Ås som tok finaleplassen i den andre kampen etter en 4-2 seier også her.

I bronsefinalen ble det dermed Nesodden mot Manglerud Star, i en kamp som skulle vise seg å bli jevntspilt. Nesodden tok ledelsen litt ut i 2.omgang og så ut til å ha brukbar kontroll. Men så slo M/S tilbake og utlignet til 1-1, før de dro i land seieren etter en 1-2 scoring på overtid. Dermed kunne guttene i grønt fra Oslo juble for en bronsepokal. I finalen så ble det nok en spennende finale hvor Ski halte i land en 3-2 seier over naboene i Ås som gjorde at de gulkledde kunne feire at de gikk helt til topps i eliteturneringen for 2018.

Vi gratulerer vinner Ski med en fortjent seier i Elitecup 2018 i 2004-klassen! Vi ønsker å takke alle lag, trenere og dommere med innsatsen og ønsker velkommen tilbake. Igjen så fortjener alle foreldre som stilte opp en stor takk for den strålende innsatsen!

Leave a comment