Trenersamling med Marcel Da Cruz

Tirsdag kveld gjestet Marcel Da Cruz Nesodden fotball. Grunnen til besøket var og gi trenerne i klubben en introduksjon i temaet hurtighetstrening og hvordan gjøre det så fotballspesifikt som mulig. Tiltaket viste seg og være av stor interesse og over 15 trenere fordelt jevnt mellom barne og ungdomsfotballen i Nesodden var til stedet og fikk med seg nyttig læring.

 

Marcel er fagansvarlig Coach på Magnat Center i Oslo og jobber til daglig med toppidrettsutøvere innenfor flere disipliner. Han har blant annet jobbet med Stabekk Elite og jobber nå med spillere som Joshua King og Sander Berge. Hvis man ønsker å få et innblikk i hvordan Marcel jobber så ligger det noen linker i bunen av artikkelen som er verdt og ta en titt på.

 

Med objekter fra klubbens G 15 og G 14 lag tok Marcel trenerne med på en økt som inneholdt hurtighet, motorikk, spenst og bevegelse. Alt dette blir stadig viktigere i fotball, og ikke bare for å prestere på banen men også for med tanke på skadeforebygging. Marcel viste frem et godt utvalg av øvelser og tok seg god tid til å forklare hvordan de kan implementeres i hverdagen til fotballen. Håpet er nå at trenerne i klubben kan ta med seg disse tingene tilbake til sine kull og begynne å utvikle også disse ferdighetene i tillegg til fotballferdighetene som det terpes på i det daglige.

Fremover vil Marcel bli og finne på Nesodden ca en gang i uken da han skal i gang med å jobbe med noen av spillerne i klubben, dette er et tiltak som Ketil Risberg har dratt i gang og hvis man er nysgjerrig på hvordan Marcel jobber men ikke fikk hvert med på trenersamlingen på tirsdag så er det ikke noe i veien for å ta turen og overvære en av disse øktene.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bildet viser trenere og spillere som lytter til informasjon fra Marcel

 

 

Her er linker :  cruzperformance

https://magnatcenter.no/

 

Legg igjen en kommentar