Åpen dag på akademiet lørdag

Lørdag 2.februar kl 12.00 inviterer Nesodden IF til åpen dag med akademiet. På Berger kgb så vil klubbens trenere leder typiske akademiøkter for de ulike alderstrinnene fra 2008 til 2011 som er interessert. Sportssjef Geir Harald Smith vil også holde informasjonsmøte i klubbhuset om akademiet for foreldrene, mens treningen pågår for de som måtte være interessert. 

Har du lyst å sjekke ut om NIF-akademiet er noe for deg?

NIF-akademiet har vi hatt i flere år. I 2019 ønsker vi å heve nivået på hvordan vi driver akademiet, og da ønsker vi å få med så mange som mulig ivrige barn. Akademiet foregår etter skoletid og før annen aktivitet, så dette skal ikke være konkurrent til andre idretter/aktiviteter.

Nesoddenakademiet er et fotballtilbud for gutter og jenter i alderen 7-12 år. Akademiet kommer i tillegg til den tradisjonelle lagsaktiviteten. Det er et ekstratilbud for de som ønsker å utvikle ferdighetene sine.

Treningene bistår av en øvelsesdel og en spilledel. I øvelsesdelen er fokuset på utvilking av tekniske basisferdigheter. I spilledelen er fokuset på å utvikle taktiske basisferdigheter.

 

Praktisk informasjon om åpen akademidag

  • Treningen starter kl 12.00 og varer til 13.30
  • Treningen ledes av Ruben Tollefsen, Djordje Milosavljevic og Petter Garder
  • Fra kl 12.15 informasjonsmøte i NIF-huset. Her vil sportssjef Geir Harald Smith informere om akademiet og sette dette i sammenheng med klubbens lagstilbud ( her er alle foreldre velkommen, uansett om barnet deltar på treningen eller ikke)
  • Fra 13.30 til 13.45 serveres det frukt og toddy i garderoben

 

Informasjon om akademiet

Akademiets treninger er på Berger KGB og har treningstid kl.15.00-16:30 hver dag, og passer perfekt inn i perioden mellom skole og når foreldrene er hjemme fra jobb. Akademiet blir ledet av klubbens ansatte trenere. Det er alltid ansatte tilstede fra kl.14.00, og barn er velkomne til å komme så snart skoledagen er slutt for å oppholde seg i våre lokaler eller låne baller til bruk på banen. Det er mulig å delta på akademiet så mange ganger man vil i uken og det er valgfritt hvilke dager man velger å gå (mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og fredag).

Det vil bli servert mat og frukt fra kl 14.30.

Det er ikke akademi på skolens fridager.

Legg igjen en kommentar