MSA: Målrik generalprøve

Ski (Ski 4-6 Nesodden): Siste treningskamp for A-laget før seriestart ble spilt mot 4. divisjonslaget Ski.

Nesodden åpnet best, og hadde «seieren» i boks alt da lagene gikk til pause med stillingen 3-0 i favør Nesodden. Og da Nesodden gikk opp til 4-0 trodde litt for mange at kampen var over. Ski hentet inn hele ledelsen på kort tid, blant annet på en straffe, slik at det stod 4-4 da det var igjen ca. 20 minutter av kampen.

Trener Ruben Tollefsen flyttet Vetle Henriksveen opp på topp, og sistnevnte takket for tilliten med å sette Nesodden i ledelsen med 5-4. Innbytter Philip Rustad satte inn kampens siste mål som sikret Nesodden en 6-4-seier borte mot 4.-divisjonslaget Ski.

– Det burde heller vært 7-1 eller 8-1 enn 6-4, konstaterte Ruben Tollefsen etter kampslutt

Se video fra kampen her:

Se video fra kampen her!

[event_teams 11604]

[event_performance 11604]

Publisert
Kategorisert som MSA