Tollefsen: – Bittert!

Berger KGB (Nesodden 1-2 Korsvoll): Nesodden måtte spille med en mann mindre store deler av kampen mot det tidligere tredjedivisjonslaget.

Kampen åpnet friskt, og Nesodden produserte mange gode overganger, og hadde noen eventyrlige sjanser, men ballen ville ikke i mål. Men det skulle en straffesituasjon til for Korsvoll for å bryte ned forsvaret til Nesodden.

Esben Smith var i duell med en Korsvoll-angriper som siste mann hvor den rødkledde gikk i bakken. Dommeren pekte på straffemerket og ga Esben direkte rødt for holding i straffesituasjonen. Nesodden fikk dermed en stor oppgave foran seg med med ti mann resten av kampen, og det var bare spilt 23 minutter av kampen.

Til pause stod det 0-1 favør Korsvoll, til tross for flere gode sjanser til Nesodden.

Andreomgangen klarte Nesodden å skape flere sjanser, men da det nærmet seg slutten av kampen scoret Korsvoll etter at hjemmelaget hadde flyttet opp det som var. Til tross for 0-2 i sekken ga ikke Nesodden opp, og helt på tampen av kampen fikk Nesodden en meget fortjent straffe. Kim Viken var sikker fra krittmerket og sikret en redusering. Nesodden pusjet opp laget, men det ville seg ikke mot Korsvoll denne mandagskvelden.

– Vi fortjente å få med oss ihvertfall ett poeng fra kampen for vi var det beste laget. Vi setter ikke sjansene våre, og de scorer på det de har. Vi holder nivået bra, men dette var bittert, kunne trener Ruben Tollefsen fortelle etter kampslutt.

1 - 2
Full tid

Nesodden

1Joakim Myrvang Lien Målvakt
6Casper de Capua 28 Forsvar
11Jakob Kjetilson Bjøndal Forsvar
15Oscar Halvorsen Forsvar
16Henrik Ottosen 10 Forsvar
4Esben Lien Smith Midtbane 23'
5Sjur A. Sæbjørnsen Midtbane
7Mathias Lien Smith 19 Midtbane
20Magnus Braaten Midtbane
9Kim Viken Angrep 89'
17Vetle Henriksveen Angrep
3Asfandeyar Ali Khan Forsvar
10Markus Karel Færevik 16 Angrep
19Sindre K. Andersen 7 Målvakt
28Philip Rustad 6 Forsvar