Tollefsen: – Bittert!

Berger KGB (Nesodden 1-2 Korsvoll): Nesodden måtte spille med en mann mindre store deler av kampen mot det tidligere tredjedivisjonslaget.

Kampen åpnet friskt, og Nesodden produserte mange gode overganger, og hadde noen eventyrlige sjanser, men ballen ville ikke i mål. Men det skulle en straffesituasjon til for Korsvoll for å bryte ned forsvaret til Nesodden.

Esben Smith var i duell med en Korsvoll-angriper som siste mann hvor den rødkledde gikk i bakken. Dommeren pekte på straffemerket og ga Esben direkte rødt for holding i straffesituasjonen. Nesodden fikk dermed en stor oppgave foran seg med med ti mann resten av kampen, og det var bare spilt 23 minutter av kampen.

Til pause stod det 0-1 favør Korsvoll, til tross for flere gode sjanser til Nesodden.

Andreomgangen klarte Nesodden å skape flere sjanser, men da det nærmet seg slutten av kampen scoret Korsvoll etter at hjemmelaget hadde flyttet opp det som var. Til tross for 0-2 i sekken ga ikke Nesodden opp, og helt på tampen av kampen fikk Nesodden en meget fortjent straffe. Kim Viken var sikker fra krittmerket og sikret en redusering. Nesodden pusjet opp laget, men det ville seg ikke mot Korsvoll denne mandagskvelden.

– Vi fortjente å få med oss ihvertfall ett poeng fra kampen for vi var det beste laget. Vi setter ikke sjansene våre, og de scorer på det de har. Vi holder nivået bra, men dette var bittert, kunne trener Ruben Tollefsen fortelle etter kampslutt.

[event_teams 12020]

[event_performance 12020]

Publisert
Kategorisert som MSA