G19: Seier mot Oppsal 3

Berger KGB (Nesodden 3-1 Oppsal 3): Juniorlaget stakk av med årets første trepoenger etter seier mot tredjelaget til Oppsal.

G19-1 tok onsdag kveld sine første tre poeng i serien etter et surt 2-1 tap mot Manglerud/Star i forrige seriekamp. Det var 1-1 til pause etter en mindre god omgang av hjemmelaget, men etter pause fikk man i gang eget spill på en bedre måte og dro i land en fin 3-1-seier tilslutt.

Nesoddens målscorere: Anders Göran Danielsson Nymoen (1), Alex Santos Holm (1) og Aleksander Hauge-Nilsson (1).

Dette var troppen til kampen:

Sebastian Oshaug Noreng, Alexander Venbakken Hovland, Fredrik Kragstad Ingvoldsen, Oskar Sandlie Nikkerud, Viktor Mikal Glenne, Martin Stenehjem, Oskar Karoliussen, Håvard Langvatn, Anders Göran Danielsson Nymoen, Alex Santos Holm, August Abel Færevik, Sindre Kibsgaard Andersen, Aleksander Hauge-Nilsson, Stian Lindseth og Johan Jamil Ganouri Mjelve.

Publisert
Kategorisert som G19-1