Damene opp på 3. plass på tabellen etter ny seier

5-2 seier på bortebane på innerste Grunerløkka hvor både fotballopplevelsene og andre snodige opplevelser gjorde at seieren smakte særdeles godt hos Nesoddens beste damer. Flotte mål og vi har en beinhard vilje i dette laget som aldri gir seg. Mye god teknikk paret med en sterk fysikk gjør at det ikke er lett å komme å skubbe seg på Nesoddens beste damer. Kampen i dag intet unntak og etter et solid spillemessig NIF dame overtak var det Gruner som fikk det første målet etter litt ubesluttsomt spill etter en dødball foran egen keeper. NIF damene kjørte på og fikk to fine mål ved Stine, hennes skuddfot er bare gull. Men det ene må hun dele med Silje som i en gylden trekant spilte henne fri på blankt mål. 2-2 til pause. Andre omgangen ble bedre sett med NIF øyne og sjansene kom i fleng, men det måtte to slitemål hvor fysikk og teknikk satt sammen i en kraftpakke presset inn to mål, et ved Silje og et ved Elisabeth. Og rosinen i bollen er Kristins raid over hele banen hvor den ene atter den andre av Gruner spillerne tapte duellen og Kristin med et hardt skudd i hjørnet fikk sitt første mål sidene hun spilte på Lillehammer for noen år siden. Velfortjent mål til kapteinen.
Gruner presset på i andre omgang også og fikk noen billige frispark som laget og vår keeper Line tok seg godt av. Det var en småamper stemning på banen og en av Gruner burde hatt det røde etter å ha sparket ned Lillan etter å ha tapt en duell. Det ble et oransje kort i stedet. Ampert etter det og vi møter en del lag som ikke liker at fotball er en kontaktidrett. Nesodden er sterke og tøffe, men aldri stygge og noe som kler laget godt. Og kantene våre løper mye og blir bare bedre og bedre angrepsspillere i tillegg til forsvarere.

Godt levert og målsettingen til laget er for lengst nådd om en seier på våren og en på høsten. Når lukter Nesoddens beste damer på topp tre. Tilslutt Dælengabanen er ikke en lett bane å komme til og dommer og våre spillere måtte stadig få folk av banen. Inkludert en full mann som ville ha ballen fra Line keeper. Garderobene er som de var under krigen vil sikkert mange si, – og dette var fotballgarderober med mange liter svette i veggene.