Første tap siden 1. april

(Korsvoll 4-2 Nesodden): Etter ti ubeseirede kamper, gikk Nesodden på et tap mot Korsvoll – det eneste laget som har klart å slå halvøyalaget i år.

Nesodden stilte uten flere av sine faste spillere til bortekampen mot Korsvoll lørdag ettermiddag. Blant annet var Kim Viken, Jakob Bjøndal, Sjur Sæbjørnsen og Bendik Kilander ikke tilgjengelig til kampen. I løpet av første halvdel av sesongen hadde Nesodden en fasit på kun ett tap i løpet av elleve kamper, og det tapet kom 1. april mot nettopp Korsvoll.

Nesodden hadde heng på kampen, og lå under med kun ett mål til pause. Korsvoll tok ledelsen halvveis ut i første omgang, men de hvitkledde svarte umiddelbart med scoring av Vetle Henriksveen etter assist av Magnus Braaten.

Andreomgangen klarte Nesodden å utlikne stillingen etter scoring av Saduldin Ahmad al Saloumi på assist fra Oscar Halvorsen, ca 53 minutter ut i kampen. Korsvoll rakk å score to mål før dommeren blåste av kampen, og dermed gikk Nesodden på sitt andre tap i sesongen, begge mot nettopp Korsvoll.

– Kjedelig tap
– Vi kommer aldri opp på nivå i løpet av kampen, til tross for at vi utligner to ganger. Et fortjent, men kjedelig tap. Vi skal være fornøyd med vårsesongen totalt sett, men må legge ned en god nok jobb framover hvis vi skal henge med videre i toppen, fortalte trener Ruben Tollefsen etter kampen.

Foto: Arkivfoto fra Holmen-kampen

[event_performance 12085]

Publisert
Kategorisert som MSA