Seier for Andrelaget

Ekeberg (Bækkelaget 2 2-6 Nesodden 2): Nesoddens andrelag ligger på andreplass etter halvspilt sesong. Laget avsluttet vårsesongen med å slå Bækkelagets andrelag.

Nesodden sitt rekruttlag dro til Ekeberg onsdag kveld for å ta med seg tre poeng tilbake til halvøya. Et lag bestående av rutinerte a-lagspillere og ungdommelig mot ga en fin miks i det som ble et målrikt oppgjør i 6. divisjon – som det har for vane å bli.

Bortelaget kom best i gang og skapte sjanse på sjanse – uten at man var så effektive som ønskelig. Man hadde flere fine angrep og kombinasjoner som gjorde at gultrøyene til Bækkelaget ble løpende i mellom. Man tok med seg en 3-1-ledelse til pause etter å ha vært litt vel gavmilde bakover på banen. Målscorere til pause var Aleksander Hauge, Elias Fors og Jakob Bjøndal.

Etter pause så man at Bækkelaget hadde løpt fra seg og måtte foreta seg flere bytter. Det gjorde at Nesodd-laget kunne styre kampen akkurat som de ville og spørsmålet var hvor mye det skulle bli i målprotokollen. Man spilte tidvis bra fotball – men en for dagen god keeper hos motstander sto ofte i veien både med armer, bein og alle slags verbale meldinger på både norsk og andre varianter. Likefullt skulle det bli tre mål riktig vei også i den andre omgangen. Sjur og Asfand tegnet seg på scoringslista etter fine angrep og avslutninger. Da man også fikk straffe etter at Jakob ble rivd ned i feltet, så fikk Fredrik Birkeland tillit fra 11-meteren i sin siste kamp i Nesodden-trøya for denne gang da han reiser for å studere. Unge Birkeland gjorde ingen feil fra krittmerket og kampens sjette mål for bortelaget var et faktum. På slutten av oppgjøret fikk Bækkelaget et trøstemål etter et fint langskudd.

Status for rekruttlaget etter over halvspilt sesong er at man ligger på en finfin 2.-plass kun to poeng bak serieleder Klemetsrud (6. divisjon avd. 01). Man har kun tapt én kamp og ligger godt an til å henge med hele veien inn i toppen hvis man fortsetter den gode formen også etter sommerferien!

Laget fra start:
Bendik Kilander
Fredrik Munkebye Birkeland
Fredrik Ingvoldsen
Sigurd Lekve
Asfandeyar Ali Khan
Martin Moskvil
Viktor Glenne
Sjur Sæbjørnsen
Aleksander Hauge
Elias Fors
Jakob Bjøndal

Innbyttere:
Casper de Capua
Øystein Lekve
Kasper Krange Akre

Publisert
Kategorisert som MSB