Vårsesongens siste endte med tap!

Nesoddens beste damer dro i samlet flokk med båten over til den store byen for å slåss for ære og poeng mot BI Athletics, et lag damene tapte 5-2 mot i åpningskampen i vår. For å gjøre en lang historie kort endte strandhugget med tap 1-0 på Frogner stadions mildt sagt elendige kunstgress.

Allikevel markerer siste kamp en flott vårsesong for damene. En fantastisk stor gruppe har det blitt (nærmere 30 spillere) og mange har deltatt på kamper i vårsesongen. Kampen mot BI Athletics var tøff, hard og med mange NIF-sjanser. I perioder i første omgang bestemte NIF-damene det meste utpå kunstgresset.

Mottoet for spillet til NIF-damene er «Vi lar aldri lagvenninnen være alene». Det skal bestandig finnes minst to pasningsalternativer. I lange perioder fungerte dette særdeles bra. BI Athletics er et lag med unge veltrente og sterke damer og de tok fighten hele tiden og hadde noen muligheter, men NIF hadde større sjanser og slik fortsatte det også i andre omgang. Helt utrolig at det ikke ble mål til Nesoddens beste damer. Da gikk det som det ofte gjør i fotball, et lompeinnlegg traff foten til en av våre og utmanøvrerte NIF-damenes gode keeper Gry, syv minutter før slutt. Etter det, alle damer til angrep, men kula ville ikke i mål.

Oppsummert, en hard kamp og flere sa etter kampen at de ikke har sett damene løpe så mye og hardt gjennom en hel kamp noen gang. Det er mange såre bein, kuler og blåmerker hos damene etter kampen, det kommer en ikke utenom etter en slik kamp. Med tanke på første kamp sammenlignet med denne kampen er utvikling et ord som det bør settes to streker under når det gjelder NIFs damer. Det er helt fantastisk å se hva som har skjedd fra første kamp og til nå.

Dagens spiller(e) som bør trekkes frem som kampens «lirare» er Kristin Kaptein, ikke mange som kommer forbi henne, Åse som ikke har spilt på en stund men som tok utfordringen på en strålende måte, selv om det endte med ispose. Og Gry som sporty tok keeperjobben på en knall måte.
Men egentlig er det urettferdig å trekke frem enkeltspillere for det som kjennetegner NIF-damene, er laget. Det er og blir laget som er den store styrken.

Publisert
Kategorisert som Damer