Treningskamp mot DFI i kveld!

I kveld kl. 19 spiller Nesoddens A-lag treningskamp mot DFI på Berger Kunstgressbane!

DFI spiller i 3. divisjon, nivået høyere enn Nesodden, slik at det er duket for en skikkelig formtest etter sommerpausen for halvøyalaget. Til kampen er det noen forfall, men også et nytt tilskudd. Tim Tessnow (f. 1985) kommer inn i troppen og bidrar med å heve alderssnittet i stallen, og rutine. Han deltok på treninger i vinter hvor han røk på en skade, men skal være klar til kamp mot de rødkledde i kveld. Ellers er også Aleksander Hauge (f. 2002) med i troppen, han fikk et innhopp for A-laget i fjor.
Kampen spilles på Berger KGB i kveld kl. 19.

Dette er troppen Ruben Tollefsen og Truls Karoliussen har tatt ut til kamp:
Bendik Kilander, Oscar Halvorsen, Jakob Bjøndal, Asfand, Philip Rustad, Casper de Capua, Dino Palos, Magnus Braaten, Tim Tessnow, Elias Fors, Mathias Smith, Vetle Henriksveen, Saad, Kim Viken, Aleksander og Viktor Glenne.

Publisert
Kategorisert som MSA