Treningskamp mot Holmlia

Nesoddens A-lag skal i kveld kl 19.00 på Berger Stadion igjen teste formen før seriestart. Denne gangen er det Holmlia som står på andre banehalvdel!

Motstander Holmlia har igjennom flere sesonger vært et topplag i 4.div, men har denne sesongen slitt noe mer. De har produsert flere gode spillere opp igjennom og er kjent for tekniske gode spillere og individuelle ferdigheter som Nesodden skal få bryne seg på i kveld. Hjemmelaget har fortsatt noen sentrale forfall i troppen, men stiller med et slagkraftig mannskap som ønsker å bite fra seg bedre enn mot Drøbak sist uke!

Dette er troppen Ruben Tollefsen og Truls Karoliussen har tatt ut til kamp:
Petter Garder, Asfand Ali Khan, Henrik Ottosen, Philip Rustad Casper de Capua, Dino Palos, Magnus Braaten, Tim Tessnow, Elias Fors, Henrik Lundqvist, Sjur Sæbjørnsen, Vetle Henriksveen, Saad Al Saloumi, Kim Viken, Martin Moskvil

Publisert
Kategorisert som MSA