Henriksveen matchvinner mot Follo 2!

Berger stadion (Nesodden 3-2 Follo 2): Vetle Henriksveen ble matchvinner for NIF i det 90. spilleminutt. Se video av målene lengre ned i artikkelen!

Nesodden åpnet ballet med scoring etter bare fire minutter da Kim Viken utnyttet uoppmerksomhet av Follos bakre rekke. En ekte goalgetter-scoring av evigunge Viken. Nesoddens andre scoring kom fra dødball, en vakker corner av Oscar Halvorsen ble skrudd inn mot mål hvor keeper klarerer ballen ut til Saduldin, hvor sistnevnte stanget ballen i mål. Follos første scoring kom på lagets eneste sjanse i første omgang: De rosakledde fikk et frispark på ca. 20 meter, som Follo-spilleren plasserte vakkert i mål.

Andreomgangen skulle bølge litt mer. Selv om Nesodden tilsynelatende hadde kontroll på kampen, og en straffemiss to minutter ut i andreomgangen, så hadde Follo også mer å by på foran Nesoddens sisteskanse Bendik Kilander. Et kvarter før slutt fikk Follo en overgang på Nesoddens venstre side, og inne foran mål stod en helt ledig Follo-spiller som enkelt kunne pirke ballen i mål.

Men så, da kampuret nesten bikket 90 minutter, skulle Vetle Henriksveen sikre Nesodden en fortjent seier. Jakob Bjøndal slo et langt innlegg fra venstre til Elias Fors, hvor sistnevnte akkurat fikk en tå på ballen slik at den ikke gikk ut over kortsiden, en Follo-spiller fomler med ballen slik at Henriksveen på to touch fikk pirket inn ballen bak Follo-keeperen. 6 minutter på overtid var seieren i boks da dommeren blåste av kampen. En fullt fortjent seier til NIF, som ble litt vel spennende enn hva man kanskje ønsket.

– Solid halvtime
– Jeg synes vi gjøre en solid halvtime av første omgang hvor vi har en god defensiv struktur og gjør det vanskelig for Follo å trenge igjennom. Utover i kampen merker vi at vi sprekker noe opp, men alle gjør en kjempejobb, inkludert de som kommer inn, som gjør at vi snur det og tar en utrolig deilig seier tilslutt, forteller Ruben Tollefsen etter kampslutt.