Ni mål da NIF2 slo Bøler!

Berger KGB (Nesodden 2 5-4 Bøler): Toppkampen i 6. divisjon onsdag kveld ble nervepirrende på slutten etter en fantastisk snuoperasjon av de hvitkledde. Bursdags-«barnet» Elias E. Fors feiret 18-årsdagen med to frisparkmål og ett målgivende!

Se Nesoddens mål nederst i artikkelen!

Nesoddens andrelag lå under 0-2 tidlig i matchen etter litt unøyaktighet i bakre rekker, men spillemessig var laget absolutt på høyde med Bøler. Martin Moskvil stod for Nesoddens første redusering, men like etter gikk Bøler opp til 1-3, noe som også ble pauseresultatet. I andre omgang skulle Bøler «bidra» med å gjøre oppgaven litt enklere for hjemmelaget da keeper felte Mathias Smith utenfor 16-meteren. Keeperen fikk rødt kort for å ha hindret en åpenbar målsjanse og Nesodden skulle spille resten av kampen mot ti spillere. Frisparket etter fellingen tok dagens jubilant Elias Fors og plasserte like greit i mål. Han skulle kopiere scoringen, dog fra motsatt side like etter, og NIF2 hadde utlignet stillingen. Scoringene viser at Oscar Halvorsen for alvor har fått en reel utfordrer som «frisparkeksekutør» på a-laget.

Bøler skulle likevel legge en stor demper på stemningen utover i kampen. Laget tok ledelsen igjen til 3-4 på en corner. Nesodden hadde ikke gitt opp, og Martin glimtet til med et skrudd skudd fra spiss vinkel som gikk inn bak reservekeeperen til Bøler. 4-4, men Nesodden ville ha seieren. Igjen, på frispark, utført av bursdagsbarnet Elias, skulle Nesodden ta seieren. Fors slo et frispark med høy bue til en ledig Mathias Smith, hvor sistnevnte fikk headet ballen i mål, i en bue over keeper. Dermed tok andrelaget en strålende seier mot Bøler, og skaffet seg dermed en sekspoengsledelse mot Oslo-laget.

Laget fra start:
Sebastian Oshaug Noreng
Asfandeyar Khan Ali – kaptein
Casper de Capua
Fredrik Kragstad Ingvoldsen
Viktor Mikal Glenne
Sjur Asbjørn Sæbjørnsen (2 målgivende)
Mathias Lien Smith (1 mål)
Aleksander Hauge-Nilsson
Martin Stenvaag Moskvil (2 mål)
Tim Tessnow
Elias Edvardsen Fors (2 mål + 1 målgivende + 1 gult kort)

Benyttede innbyttere:
Øystein Løvstad Lekve
Håvard Langvatn
Martin Julius Kristoffersen

Publisert
Kategorisert som MSB