G15-2: 8-1-seier mot Rustad!

Rustad kunstgress (Rustad 1-8 Nesodden 2): En forrykende start på høstsesongen for tredjedivisjonslaget ga storseier borte mot Rustad!

Av Irene Størseth Lunde

Med uvanlige syv spillere på sidelinja og litt overtente gutter på banen – ble de første minuttene litt rotete – og touchen satt ikke helt. Likevel – vi har god bakromskontroll, spiller oss til mange sjanser – mangler bare litt ro med ball og at flere er med i boks på gode innlegg.

Etter ca. halvspilt førsteomgang er nettopp Nico perfekt plassert i boks – og setter ballen kontant i mål etter innlegg fra Daniel. Like etterpå er det veggspill på høyt nivå mellom Bastian og Daniel som gir 2-0, og rett før pause ser spissen at Rustads keeper står langt ute og langskuddet sitter i kassa! Vi leder 3-0 til pause!

Pausepraten går på at vi har god kontroll defensivt og at vi må bruke midtbaneleddet litt mer offensivt.

Det tar ikke mange minuttene av andreomgangen før Leik, som har gått på gjentatte gode løp, setter inn 4-0! Så er det en i utgangspunktet sliten Oskar, som soloraider og scorer – fantastisk bra gjort! Og Kristupas, som er flyttet ned på back, gjør det samme like etterpå! Nå er det moro utpå her: 6-0! Bjørn er nære flere ganger, Nico og Severin har full kontroll bak, Patrick løper og løper – så er det Leon som er frempå og scorer! Kanskje slurver vi litt da vi glemmer å jobbe defensivt og serverer Rustad 7-1? Men stemningen er stor når Jonas – som har jobbet som en helt – scorer kampens siste mål!

8-1-seier i en kamp der vi er solide defensivt og kreative offensivt – der samtlige jobber og står på – og varmer et trenerhjerte! Dette var gøy, gutter!

Laget fra start
Mads, Casper, Severin, Bjørn, Nicolai Aa, Jesper, Matz, Jakob, Even, Leon og Bastian

Benyttede innbyttere
Oskar, Axel, Daniel, Kristupas, Patrick, Leik og Jonas

Tidslinje (gå hit for mer info om kampen)
25 min Nicolai (NIF)
29 min Daniel (NIF)
39 min Daniel (NIF)
44 min Leik (NIF)
49 min Oskar (NIF)
59 min Kristupas (NIF)
62 min Leon (NIF)
75 min Senith (Rustad)
77 min Jonas (NIF)

Publisert
Kategorisert som G15-2