Sterk seier mot Lommedalen

Lommedalen (Lommedalen 1-3 Nesodden): Lommedalen ga Nesodden kamp om poengene, men et sterkt NIF-lag løste oppgaven mesterlig!

Se video nederst i artikkelen!

Hjemmelaget åpnet best sjansemessig, og etter to cornere til Nesodden stormet vertene framover hvorpå spissen kom alene med Bendik Kilander (Nesoddens svar på de Gea), men sistnevnte hadde ingen problemer med å hindre skuddforsøket. Til tross for at Lommedalen i tillegg hadde et skudd i tverrliggeren, var det Nesodden som festet grepet om kampen halvtimen ut i første omgang. Nesodden gikk opp til 1-0-ledelse etter et fantastisk mål av Mathias Smith etter 40 minutter, og da hadde han nettopp vært alene med keeper uten å sette ballen i mål. På overtid av første omgang skulle samme Smith øke ledelsen til 2-0 for Nesodden. Lommedalforsvareren klarerte ballen rett i hånda på Mathias Smith, men dommeren lot det passere og på sitt andre forsøk alene med keeper klarte Mathias å plassere ballen bak lommedalkeeperen. Dermed hadde laget sikret seg en god ledelse til pause på stillingen 2-0.

Andreomgangen styrte gjestene fra start til slutt, og til tross for en redusering av Lommedalen hadde Nesodden full kontroll. Nesodden skulle hatt et straffespark i andreomgangen på hands, men det veier opp for situasjonen i forkant av Nesoddens 2-0-scoring. Et raid fra Henrik Lundquist satte spikeren i kisten for vertene, og Nesodden tok en fortjent 3-1-seier borte mot Lommedalen.

Likevel skal det sies at Lommedalen var sterke i kampen, og gav Nesodden overraskende mye utfordring spesielt i første omgang. Det vil være overraskende om de skulle rykke ned om de fortsetter sitt spill som mot Nesodden.

Nesodden viser gang på gang hvorfor de er et topplag og hvorfor de kun har tapt to av 14 kamper hittil i sesongen, det er ikke flyten eller flaks de vinner på, mem derimot vinnervilje, tøffe dueller, kloke valg, og ikke minst at de står sammen som et lag og jobber beinhardt fra start til slutt. Dette skal bli en meget spennende høstsesong!

[event_performance 12099]