Ny debutant for NIF i kveld!

Han har allerede trent med A-laget siste uken, og etter at overgangen gikk igjennom får han sin første kamp i NIF-trøya i kveld for Nesoddens rekruttlag!

Fredrik Aas Røkkum, rutinert spiller med flere kamper i både 3. og 4. divisjon for blant annet disse lagene: Flåværingen, Nesbyen, Hallingdal, Mjøndalen, Smørås og Malmefjorden. Nå tar han på seg NIF-drakta og blir en del av A-stallen resten av sesongen for Nesodden.

24-åringen har mest erfaring som stopper og sentral midtbanespiller, men kan i tillegg bekle flere roller.

– En sammensveiset gjeng
– Jeg gleder meg til å få på meg drakta og bidra med det jeg kan i klubben. Jeg har fått inntrykk av at det er en sammensveiset gjeng, og jeg har blitt tatt veldig godt imot, forteller Røkkum før kveldens kamp.

Røkkum skal kombinere fotballen med studier, men blir garantert å se i troppen i flere av A-lagets siste høstkamper.

– God venstrefot
– Vi får inn en spiller med erfaring fra tredje- og fjerdedivisjon som kan bekle både stopperposisjon og sentral midt. Han har en god venstrefot og er trygg med ball i beina, som passer godt inn i måten vi ønsker å spille på, forteller trener Ruben Tollefsen om nyervervelsen.

Hans første prøve for NIF blir for rekruttlaget i kveld kl. 20.15 på Berger KGB. Da spiller Nesodden 2 om topplassering i 6. divisjon.

Publisert
Kategorisert som MSB