Storseier mot Oslo City!

Berger stadion (Nesodden 5-1 Oslo City): Kim Viken med to mål da Nesodden nedsablet Oslo City på Berger stadion tirsdag kveld.

Se video av målene nederst i artikkelen!

Før kampuret viste 1 minutts spilletid hadde Nesodden allerede gått opp til 1-0 etter scoring av Nesoddens målfarlige nr. 7, Mathias Lien Smith! 25,5 sekunder gikk det fra dommeren blåste i gang kampen, til Nesodden ledet. Og flere mål skulle det bli!

Nesodden fikk frispark i farlig posisjon. Oscar Halvorsen slo frisparket inn i muren, hvor ballen traff armen til en uheldig Oslo City-spiller, men til Nesoddens fordel ble det straffespark. Esben Lien Smith var trygg fra krittmerket og Nesodden ledet nå 2-0 etter 15 minutters spill.

Med Mathias Smith rett bak på toppscorerlisten, måtte Viken vise hvorfor han har flest mål. Et langt oppspill fra Asfand ble fanget opp av en City-spiller, men goalgetter Viken snappet ballen og stormet mot en utrusende keeper. Kim Viken slo ballen i en elegant bue over Oslo Citys sisteskanse og Nesodden ledet nå 3-0. Og det med enda en drøy time igjen å spille.

Før dommeren fikk blåse av til pause var det Henrik Lundqvist som ville bli med på målshowet. Han snappet opp en håpløs tversoverpasning fra Oslo City, fintet ut keeper og plasserte ballen trygt i mål. 4-0 og seieren var i bunn og grunn allerede sikret da lagene gikk til pause.

Andreomgangen skulle bli en roligere affære, mål- og sjansemessig, men det skulle bli stopp i spillet i nesten 5 minutter da flere Oslo City-spillere omringet nesoddenspilleren Saad. Situasjonen skjedde rett etter et frispark, hvor Oslo City ikke lenge før hadde redusert stillingen til 4-1. Asfand og en City-spiller fikk et gult kort hver, hvorpå City-spilleren fikk ytterligere et gult kort for reaksjon på avgjørelsen. Dermed var gjestene redusert til 10 mann da uret viste 86 minutter.

Elias Edvardsen Fors ville utnytte de siste minuttene til å vise hvilken kraft han har i skuddfoten, dessverre rett på keeper, men sistnevnte klarte ikke å ta det harde skuddet, og nærmeste serverte ballen til Kim Viken, hvor sistnevnte viste følsom touch da han pirket inn Nesoddens femte – og siste – scoring for kvelden. En fortjent seier til NIF som kunne ha vært større målmessig.

Se alle målene under, filmet av Johannes Riise Undall!

[event_performance 12106]