G15: Storseier mot Grorud!

Grorud (Grorud 3-8 Nesodden): Hele elleve mål da Nesodden G15 ordnet storseier borte mot Grorud onsdag kveld!

Av Håvard Lunde

En andreomgang hvor spillet i mye større grad gikk via mellomrom før ballen ble slått i bakrom, gjorde at Grorud fikk merke at de hadde et godt lag på besøk.

Før kampen ble gutta minnet på at gode spillergrupper, i møtet med lag som Grorud, legger listen på intensitet og gøts på riktig nivå med en gang.

Vi lyktes ikke helt med det, og Grorud var faktisk det mest spillende laget i første omgang. Vi la etterhvert om til to ballanserende midtbanespillere, og det ga oss noe bedre defensiv kontroll. Våre hvitkledde gutter endte ofte opp med å slå ballen mer eller mindre ukritisk mot bakrommet.

Men det var bakromsballer som ga oss uttelling. Først ved at (en smule offsideplassert?) Daniel rundet keeper og sørget for 0-1. Så var Theo på bakromsløp (bra!) og og da kan skulle heade ballen i mål, fikk han to klamme keeperhansker plantet rett i fleisen. Straffe, som Nato nettet sikkert (Nato skåra jo to mål i tilsvarende oppgjør i fjor? 0-2, som sto seg til pause.

Litt streng pauseprat, for vi var for lite spillende. Mer bearbeiding av motstanderen og flere pasninger opp til midtbanespillere som har gjort seg spillbar.

Gutta gikk igang med andre omgang med en mye bedre attityd?. Nå spiltes det vesentlig bedre fotball! Kun tre minutter var spilt av andre omgang da Mathias, etter en flott overgang, ble servert et presist innlegg fra høyre. Med sitt høyreben(!) satte Mathias inn 0-3. Så fulgte to raske mål av Daniel, begge lavt i lengste hjørne.

Noah, som ble flyttet opp i angrepsrekka, tok virkelig for seg, og skåra tre mål på rad, kun avbrutt av to reduseringer fra Grorud. Noahs evne til å motta ball i mellomrommet, for så å sette fart, gir ham en force som er uvanlig på dette nivået! Morro å se slike raid! Hjemmelaget avsluttet kvelden med nok en redusering, og gav sluttresultatet 3-8.
Nevnes må også at Mads hadde en fantastisk strafferedning heeelt nede ved stolperota i sluttminuttene. Den var rå, Mads!

Seks mål i en omgang er bra, og gledelig å se at det ble bedre FOPPALL siste 40 minuttene. Alle spillerne løfta seg da. Og da har vi etablert oss i toppen av tabellen, og der har vi vel tenkt å bli værende?

Nesoddens lag: Mads – Noah/Casper, Benjamin, Nato, Lucas – Albert – Nicolai Aa, Theo – Sondre, Daniel, Mathias/Patrick.

Publisert
Kategorisert som G15-1