Saad til Vålerenga!

Onsdag 28. august signerte Saduldin «Saad» al Saloumi for Vålerenga, og har allerede spilt to kamper i VIF-trøya for G19-laget.

Saduldin Ahmad «Saad» al Saloumi debuterte for A-laget allerede som 16-åring i 2017, etter å ha gått gradene i NIF-systemet. Han fikk sin første scoring på A-laget 4. september 2017 hjemme mot KFUM 2. Han spilte for DFI fra høsten 2018 til våren 2019. I mai 2019 vendte han hjem til halvøyalaget. Han har spilt 24 kamper (spillerstatistikk for Saad) for Nesoddens A-lag, scoret ni mål og bidratt med fem målgivende pasninger, før han nå ble klar for VIF.

– Håper han lykkes
– Det er synd for oss å miste Saad på dette tidspunktet, men vi som klubb ønsker å sende unge, talentfulle spillere videre. Vi ønsker han all mulig lykke til i Vålerenga og håper han lykkes, fortalte Ruben Tollefsen etter at overgangen var bekreftet.


– Takk for all hjelp
– Jeg har spilt for Nesodden i flere år, og har jobbet hardt for å bli en bedre spiller. Jeg setter pris på tiden jeg fikk hos Nesodden, og er glad for at laget vinner kamp etter kamp nå, men muligheten om å bli Vålerenga-spiller var for godt til å si nei. Vålerenga er en stor klubb som kan hjelpe meg med å utvikle meg videre, forteller spisstalentet til klubbens media.

– Jeg fikk mye hjelp i Nesodden av Ruben og Truls, og vil si tusen hjertelig takk for all hjelp. Jeg ønsker Nesodden alt godt og ønsker dem det beste, det er et hyggelig lag med mange hyggelige karer, men nå var det på tide for meg å ta et steg videre. Jeg gleder meg til å ta på VIF-drakta og score mange mål. At jeg har blitt Vålerenga-spiller betyr ikke at jobben med å bli best mulig er over, det betyr absolutt at jobben starter nå, avslutter Saad.

Masse lykke til med VIF-logoen på brystet fra alle oss i Nesodden IF Fotball!

Publisert
Kategorisert som MSA