Møter Manglerud Star i kveld!

Ruben Tollefsen (bildet) og A-laget møter Manglerud Star i bortekamp i kveld kl. 18.30.

Dette er troppen til kampen: Bendik Kilander, Asfand, Henrik Ottosen, Jakob Bjøndal, Esben Lien Smith, Dino Palos, Casper de Capua, Magnus Braaten, Sjur Sæbjørnsen, Henrik Lundqvist, Mathias Lien Smith, Vetle Henriksveen, Kim Viken. Elias E. Fors, Fredrik Aas Røkkum.

Nesodden trenger poeng for å henge med i striden om førsteplass og ev. kvalifiseringskamper for 3. divisjon, mens Manglerud Star har vist en god høstform og kan bli en vanskelig utfordring for A-laget.

Troppen til Manglerud Star var ikke publisert da dette ble skrevet, men det kan bli et gjensyn med Anders Blom-Jensen på motsatt banehalvdel i kveldens oppgjør. Anders hadde flere kamper for NIF da Geir Harald Smith var hovedtrener.

Publisert
Kategorisert som MSA