To mål av Viken mot Manglerud star

Manglerud kunstgress (Manglerud Star 1-2 Nesodden): Kim Viken viste scoringsform tidlig i første omgang mot Manglerud Star. Det skulle være nok til å sikre tre poeng for Nesodden.

Nesodden hadde en meget god første omgang borte mot Manglerud Star, og etter 7 minutter hadde gjestene fra halvøya tatt ledelsen. Et langt innlegg fra Asfand som nådde evigunge Viken, og sistnevnte hadde ingen problemer med å plassere ballen i mål.

Nesoddens andre scoring kom også i første omgang. Denne gangen var Vetle Henriksveen servitør, og igjen viste Kim Viken hvorfor han er lagets toppscorer. Nesodden gikk opp til 2-0 etter et plassert skudd av Viken.

Andreomgangen la Nesodden seg mer bakpå, og Manglerud Star fikk komme mer inn i matchen. Det resulterte i en del muligheter, og til slutt fikk hjemmelaget en scoring. Da var det 10 minutter igjen av kampen. Det ble en nervepirrende avslutning, men denne gangen halte Nesodden seieren i land og ordnet tre viktige poeng i kampen om førsteplassen.

Publisert
Kategorisert som MSA