G19: Målrik seier da NIF vant kvartfinalen i Obos Cup

Berger kgb (Nesodden 7-2 Frisk Asker): Elias Edvardsen Fors og Aleksander Hauge-Nilsson scoret tre mål hver da juniorlaget sikret seg semifinale i Obos cup, ledet av stand-in trener Håvard Lunde.

Nesodden G19 har gjort det veldig bra hittil i Obos cup, og etter avansement fra gruppespillet var det klart for kvartfinale på Berger kunstgressbane mot Frisk Asker lørdag 7. september. Da hovedtrener Ruben Tollefsen var opptatt med A-lagstrening, og Truls Karoliussen ikke var tilgjengelig til kampen, steppet Håvard Lunde inn og ledet Nesoddens juniorlag i kvartfinalen.

Fram til 50 spilte minutter var det spenning i oppgjøret på kunstgresset, stillingen var 2-2 etter scoringer av Aleksander Hauge-Nilsson og Elias Edvardsen Fors. Hjemmelaget ledet 2-1 til pause, men Frisk Asker utlignet etter 49 minutter. Herfra og ut ble det enveiskjøring mot Asker-lagets mål. Aleksander Hauge-Nilsson putta to mål, i 51. og 62. spilleminutt, og i det 67. putta Oskar Sandlie Nikkerud, før Elias Edvardsen Fors avsluttet målkalaset med ytterligere to scoringer. Laget viste en strålende lagmoral og kollektiv innsats hvor samtlige bidro til en flott seier. Ellers meldes det at Fredrik Ingvoldsen i midtforsvaret gjorde en strålende kamp i NIF-trøya mot Frisk Asker.

Les også: Kampinfo Nesodden – Frisk Asker (fotball.no)

– Modenhet og selvstendighet
– Det var god balanse i det gutta gjorde, og veldig få minutter under pari. Jeg synes at de viste modenhet og selvstendighet i oppvarming og i kamp. Tror mange koste seg utpå der etterhvert, melder Håvard Lunde etter kampen.

Nesodden G19 har dermed tatt en fullt fortjent seier hjemme mot Frisk Asker, og kan se fram mot en spennende semifinale i Obos Cup.

Hvem Nesodden møter i semifinalen er ikke klart, men halvøyalaget og Heming er klare for semifinaler, mens kvartfinalene Bøler–Oppsal og Høybråten/Stovner–KFUM spilles henholdsvis 8. september og 14. september.

Publisert
Kategorisert som G19-1