Nesodden leder 4. divisjon!

Berger stadion (Nesodden 3-0 Oppsal 2): Nesodden slo mandag kveld serieleder Oppsal 2 og tok over førsteplassen i avdelingen!

Nesodden leverte en strålende kamp, og allerede etter 6 minutter hadde laget to svært store sjanser mot serielederen. I det 18. minutt fikk Nesodden åpnet målkontoen da Jakob Bjøndal fikk kriget inn førstescoringen på en flikk fra dagens jubilant Henrik Lundqvist. Stor jubel på tribunen og fullt fortjent ledelse.

Mathias Lien Smith skulle bidra i målprotokollen til NIF. Skyter fra lang avstand hvor ballen sniker seg innenfor stolpen med ufattelig kraft, utagbart for Oppsals keeper, og Nesodden ledet helt fortjent 2-0. En fantastisk scoring av Smith! Lagene gikk til pause med 2-0 til Nesodden.

Andreomgangen ble Nesodden litt lave, og noen slitne bein slet med å holde intensiteten oppe, for flere av spillerne hadde løpt ekstremt i førsteomgangen og presset ihjelp småspillet til Oppsal. Nå fikk gjestene større rom, men en svært god Bendik Kilander bidro med flere feberredninger slik at Nesodden holdt unna alle forsøk fra Oppsal.

Derimot skulle Nesodden øke ledelsen ytterligere. Kim Viken, mannen med 360(!) kamper for NIF, skulle klare å levere enda en perlescoring for NIF. Et fantastisk skudd fra venstre, klint i nettet, nok et kremerhusmål fra Nesodden!

Fredrik Aas Røkkum fikk forøvrig debut for NIF da han kom innpå i slutten av kampen.

Nå ligger alt hos Nesodden om førsteplassen blir fasiten etter at alle kamper er ferdigspilt ved sesongslutt. Da vil i så fall et kretsmesterskap vente for å avgjøre hvem som ev. får en 3.-divisjonsplass.

Neste uke setter Kim Viken klubbrekord!
Neste kamp blir veldig spesiell! Da skal vi hylle Vikens historiske klubbrekord. Hjemme mot Ullern 2 neste uke spiller han sin 361. kamp for NIF, første Nesodden-spiller i historien som dermed bikker 360 kamper! Vi håper flest mulig kommer og hedrer hedersmannen Kim Viken, som virkelig fortjener en Hall of Fame-status, på linje med historiske Nesodden-navn som Finn Egil Larsen, Trond Jørgensen, Erik Hovind, og ikke minst Lars Smith! Samtlige med over 300 kamper for Nesodden!

Laget mot Oppsal 2:

[event_performance 12115]

Publisert
Kategorisert som MSA