«Sikret» førsteplassen med seier!

Berger kunstgressbane (NIF2 5-2 OSI2): Nesodden tok en solid seier hjemme mot andrelaget til OSI. Samtidig spilte tittelutfordrer Klemetsrud kun uavgjort mot bunnlaget Bækkelaget 2. Dermed har Nesodden sikret seg en luke på minst ett poeng mot Oslo-laget på andreplass!

Se video av fire av de fem målene til NIF nederst i artikkelen!

Det ble en oppskriftsmessig solid seier mot rekruttlaget til OSI, selv om Nesodden lot gjestene få utligne til 1-1 tidlig i første omgang. Nesodden gikk til pause på stillingen 3-1, etter mål av Martin Julius Kristoffersen hvor han scorer fra ekstremt spiss vinkel, Asfand på corner fra Elias E. Fors og Henrik Lundqvist etter å ha snappet opp ballen fra en OSI-spiller.

Andreomgangen ble det ytterligere tre mål, to av disse til Nesodden. Elias Edvardsen Fors scoret på pasning fra Henrik Ottosen, mens Martin Moskvil scoret på pasning fra Henrik Lundqvist.

Dermed endte kampen 5-2 til Nesodden, som dermed sikrer laget en foreløpg serieledelse, selv om Klemetsrud har en kamp mindre spilt. De klarte kun uavgjort mot bunnlaget Bækkelaget 2, og vil kun være ett poeng bak Nesodden om de vinner sin hengekamp.

Nesodden på sin side får en utfordring i neste rekruttkamp, da kampen går samme dag som A-laget spiller hjemme mot Ullern 2.

Tabell 6. divisjon (11.09.2019)

Publisert
Kategorisert som MSB