Ny, sterk seier til damene!

Nesoddbanen (Nesodden 3-2 Oppsal): Nesoddens beste damer bød inn til fest, stor fest mandag kveld i dust flomlys på Nesoddbanen mot Oppsal.

Festen ble satt på vent etter en nølende første omgang hvor Oppsal kjørte damene fra Nesodden hardt med mange gode bevegelser og fin fotball. Nesodden ble løpende i mellom og fikk ikke ta del i festfotballen. Nesten hele første omgangen gikk med til å finne ut av hvordan Nesoddens damer skulle få tak i kampen og få blitt med på festen. Og siden Oppsal ikke hadde til hensikt å slippe damene inn måtte Nesoddens beste bare ta for seg, for bordet var dekket, men det er ikke noe som kommer av seg selv.

Derfor etter 0-1 til pause var det en fugl fønix fra Nesodden som kom ut på banen. Sakte men sikkert fikk damene fra halvøya tak i kampen og spilte seg frem til den ene sjansen etter den andre. Men Oppsal ville ikke gi seg og de var skikkelig på også i andre omgang, men forskjellen var nå at Nesodden var best i de fleste faser av spillet.

Målene: Signe gjorde det igjen, iskaldt stille og rolig rullet hun ballen i mål med innsiden. Vakkert!Og så har laget kanonskytter Stine som med to kanoner den ene der det alltid er plass i krysset gjorde at Nesodden igjen vant, 3-2 . Og for en jubel og stemning etter kampen. Dette gjorde godt. Det ble mange fysisk harde dueller og mange såre bein og blåmerker etter denne kampen.

Men hva gjør vel det? Hedda fikk sin debut, gratulerer! Alle bidro sterkt, Nesodden er et utrolig sterkt kollektiv med en supersterk mental kraft. Det er ikke mye som stopper når den maskinen er i siget. Takk for kampen, takk til de hørbare tilskuerne. Som vi skrev etter siste kamp, fotball er gøy, samlende, inkluderende og utviklende. Tabellen lyver ikke, vi har scoret over 40 mål!!

Sjekk tabellen her: Kvinner 7er 2. div. avd. 01
(Kl. 09.15 tirsdag 17. sept. var fremdeles ikke seieren til damene oppdatert på fotball.no. Red.anm.)

Publisert
Kategorisert som Damer