– Viken er en legende!

Dagens A-lagstrener, Ruben Tollefsen, er lite overrasket over at Viken setter klubbrekord. Les hvorfor her!

Av Ruben Tollefsen

Det er sjeldent man kan kalle noen legende i ordets rette forstand, men når det kommer til Kim Viken så snakker vi en ekte legende og en bauta i Nesodden IF Fotball. At den mannen setter nok en rekord, er lite overraskende for dem som kjenner han fra treningsfeltet og garderoben. For det som kreves er all jobben som ligger bak, time etter time, terping etter terping som blir til kamper etter kamper og scoringer etter scoringer. Og den jobben er det få om ingen – som er villig til å gjøre like grundig som Kim Viken.

Alle fibre i kroppen til Kim Viken skriker vinnerskalle. Mannen som ikke aksepterer slurv eller noe halvveis hverken fra seg selv eller omgivelsene. På feltet setter han en standard og krav som gjør at alle hever seg et hakk rundt hans nærvær. Man spiller ikke en dårlig pasning til Kim Viken uten et blikk eller noen kommentarer. Og mannen som aldri går i offside i følge seg selv, er ikke nådig mot dommeren på feltet som ikke dømmer hans vei. For han skal vinne – selv om det er 4 mot 4 på trening eller 11 mot 11 på Berger Stadion. Og det er nettopp derfor han har kommet dit han er i dag – som tidenes mestscorende og med flest kamper gjennom tidene for Nesodden IF Fotball.

For Kim Viken er et referansepunkt på lojalitet, hardt arbeid og vilje for alle unge spillere som ønsker å bli best mulig. Fotball er som livet, ikke alltid en dans på roser. Det vil komme regnværsdager, skader og tunge øyeblikk. Er man villig til å fighte videre og legge ned den jobben som kreves? Svaret er et rungende ja fra Kim Viken. Og svaret er 361 kamper.

En ting er konstant her i livet. Det er at Kim Viken scorer mål. Scorer mål for Nesodden IF Fotball.

(Se Kim Viken sette historisk kamprekord for Nesodden IF Fotball imorgen, onsdag, kl. 19.00 på Berger stadion. Hedersmannen hylles før kampstart, så pass på å komme tidlig nok! Red.anm.)

Publisert
Kategorisert som MSA