NIF 2 har vunnet 6. divisjon!

Ferd stadion (Bygdø Monolitten 2-4 Nesodden): Nesoddens rekruttlag tok en svært viktig seier mot Bygdøy-laget og sikret dermed seier i 6. divisjon – med en kamp igjen å spille!

Bøler tok en strålende 4-0-seier mot Nesoddens eneste tittelutfordrer, Klemestrud! Dermed var seieren mot Bygdø Monolitten nok til å sikre førsteplassen i 6. divisjon, til tross for at det er en runde igjen å spille før sesongslutt. Dermed vil det bli kvalifiseringskamp for rekruttlaget etter at serien er ferdigspilt. Opprykket er dermed ikke helt i boks ennå.

Håvard Lunde stilte opp som trener på sidelinjen da A-lagskampen og hyllesten av Viken kolliderte med rekruttlagets bortekamp mot Bygdø Monolitten. Med seg hadde han flere debutanter, men samtidig en sulten gjeng etter seier!

Nesoddens mål ble skåret av Martin Moskvil, Fredrik Aas Røkkum og unge debutanten Daniel Størseth Lunde. Halvøyalagets første scoring var et selvmål av Bygdø. Moskvil scoret forøvrig sitt 10. mål for NIF 2 i kampen, og er dermed toppscorer for rekruttlaget i følge fotball.no.

– Dårlig matte
– Det ble en litt rotete kamp på en dårlig matte. Vi lå under 0-1 tidlig etter kommunikasjonssvikt i bakre ledd. Vi fikk redusering i et selvmål, litt heldig, og gikk opp til 2-1 før pause. Vi puttet 3-1 målet og da var det meste gjort. 4-1 ble pirket inn på et langt innkast, og vi fikk en kontring mot oss på slutten som resulterer i 4-2, fortalte Fredrik Aas Røkkum – Nesoddens beste spiller i kampen.

– Fortjent seier
– Vi fikk tre poeng, selv om leddene ikke hang helt sammen og pasningsspillet ikke satt helt på den harde matta. Likevel ble det en fortjent seier da laget vårt var en god del bedre trent enn motstanderne, noe som ble tydelig utover i andre omgang, oppsummerte Røkkum til oss etter kampen.

15-åring debuterte med scoring
To debutanter var med til kampen, Noah Risberg og Daniel Lunde – begge fra Nesoddens G15-lag. Daniel scoret dessuten Nesoddens 4-1-mål!

Laget som senket Bygdø Monolitten:
Emil Hartvig Kyrkjebø, Martin Julius Kristoffersen, Noah Guanio Risberg (debutant fra G15-laget), Tim Tessnow, Daniel Størseth Lunde (debutant fra G15-laget), Martin Stenvaag Moskvil, Alexander Venbakken Hovland, Nikolai Aasen, Sigurd Løvstad Lekve, Fredrik Aas Røkkum, Aleksander Hauge-Nilsson, Øystein Løvstad Lekve, Philip Andreas Rustad (lagets kaptein) og Fredrik Kragstad Ingvoldsen.
Trener for anledningen: Håvard Lunde

Publisert
Kategorisert som MSB