Nesodden «sikret» kvalikplass!

Bjølsen kunstgress (Sagene 1-2 Nesodden): Nesodden tok sin syvende strake seier og fosser mot spennende høstkamper om opprykk til 3. divisjon!

Med seier mot Sagene har Nesodden sikret seg kvalik, men det avhenger av at Oppsals førstelag ikke har absolutt alle marginer på sin side i de siste kampene. Dermed var det stor jubel etter sliteseieren mot Sagene!

Kampen ble avgjort i første omgang. Nesodden og Sagene scoret begge på sine første sjanser, men Nesodden var først ut. Etter 18 minutter kom Mathias Smith alene med keeper etter fremspill fra Sjur Sæbjørnsen, og plasserte ballen i mål. 9 minutter senere utliknet Sagene stillingen til 1-1 etter scoring av Martin Skogheim på en perlescoring (ellers hadde vår keeper Bendik Kilander reddet). Nesoddens matchvinnerscoring var det Oscar Halvorsen som stod for! Et frekt frispark hvor han finter ut keeper. Nesodden vant dermed 2-1 borte mot Sagene, og sikret seg et forsprang mot dagens motstander med 10 poeng. Med tre kamper igjen kan ingen ta fra Nesodden minst en andreplass i avdelingen.

Nesodden er dermed «sikret» kvalikplass selv om vi ikke skulle vinne serien:
Hvis Oppsals førstelag ikke klarer å karre seg over nedrykkstreken vil ikke Oppsal 2 kunne få spille om opprykk, selv om de skulle klare å vinne Nesoddens avdeling.

De fleste tilreisende fra halvøya ropte på straffe da Henrik Lundqvist ble dyttet i bakken innenfor 16-meteren, men dommeren vinket spillet videre. Nesodden hadde ellers flere store sjanser, noen også til Sagene. Det ble en veldig jevn kamp hvor begge lag var noe unøyaktige foran mål, men det var høyt tempo og stor arbeidsvilje på Bjølsen kunstgress i sommervarmen. Nesodden var likevel farligst foran mål og hadde flere store sjanser i andreomgangen. Halvøyalaget tok dermed tre viktige poeng.

Se video fra kampen: (NIF-TV) Nesoddens mål og sjanser mot Sagene

[event_performance 12130]

Publisert
Kategorisert som MSA