Nesodden vant serien!

Berger stadion (Nesodden 3-2 Holmen): Stor jubel da Nesodden sikret kretsmesterskap om spill i 3. divisjon etter seier mot Holmen!

Det var en kamp hvor begge lag trengte en seier, Holmen for å overleve i 4. divisjon, mens Nesodden stod det om mulighet for å spille om opprykk. Dermed var det en stillingskrig på midten ganske lenge av førsteomgangen, selv om Holmen hadde et bitte lite overtak med en del cornere og et skudd i tverrliggeren. Men vi skulle være dødelig effektive!

Blussing for lagene før kampstart

Mannen som har spilt samtlige kamper for A-laget i år, Mathias Lien Smith, fant Vetle Henriksveen på et utsøkt innlegg, hvor sistnevnte stanget ballen i mål. Ufattelig deilig og stor jubel fra lekteren. Nesodden scoret på sin første avslutning på mål i kampen.

Nesodden ga seg ikke der. Hjemmelaget fikk frispark på ca. 35 meter fra Holmens mål. Vår faste frisparkeksekutør Oscar Halvorsen stilte seg opp, og slo en perfekt ball til en helt ledig Casper de Capua, hvor sistnevnte fikk en tå på ballen, nok til at Holmens keeper ble satt ut av spill. Dermed hadde Nesodden tatt en «farlig» ledelse med 2-0.

På overtid av første omgang fikk Holmen frispark i farlig posisjon, og den «farlige» ledelsen på 2-0 ble til 2-1 etter kaos i feltet foran Nesoddens mål. Ikke den beste følelsen å ta med seg til pause for hjemmelaget.

Henriksveen har nettopp scoret 3-1-målet mot Holmen etter assist fra Viken.

Nesodden kom på banen i andreomgang med fornyet energi, borte var tilsynelatende følelsen av det bitre baklengsmålet, og angrepsviljen var på plass. Igjen skulle Nesodden få en tomålsledelse mot Holmen. Evigunge Viken, mannen med flest kamper for NIF i historien, det samme med antall mål, stormet framover på venstresiden og fikk slått inn en pasning foran mål hvor Vetle Henriksveen kunne plassere ballen i mål. 3-1, tomålsledelse, og på denne ettermiddagen skulle «farlig» ledelse leve opp til sitt rykte. Joakim Lien hadde en feberredning, og Holmen fikk et slags grep om kampen igjen.

Holmen fikk slått inn ballen mot høyre foran mål, hvor hele Nesodden ropte på hands da de mente en Holmen-spiller fikk fordel av å «dempe» ballen med albuen, men spillet gikk videre, og i hjemmelagets frustrasjon fikk to rødkledde stå helt ledig foran mål og kunne dermed enkelt redusere til 3-2. Det ble en krig de siste minuttene, men Nesodden klarte å hale seieren i land. Nesodden ble serievinnere og kan se fremover mot to spennende kamper mot vinnerne av de andre avdelingene, Grorud 2 og Skeid 2. To av disse tre lagene får spille i 3. divisjon neste år!

[event_performance 12145]

Kretsmesterskap kamp 1:

[countdown id=»13445″]

Publisert
Kategorisert som MSA