Første opprykkskamp spilles søndag!

På Ekeberg kunstgressbane søndag kl. 19.30 spiller Nesodden første av sine to opprykkskamper. I denne kampen møter vi Grorud 2, vinner av den andre 4.-divisjonsavdelingen.

[event_blocks event=»13445″]

Ekeberg kunstgressbane

Trenerteamet og A-laget kan forvente vanskelig motstand i Grorud 2 søndag i første kampen om et mulig opprykk til 3. divisjon. Laget på motsatt banehalvdel står med 18(!) kamper på rad uten tap i serien. Sist laget tapte en kamp var 9. april i år … På 20 kamper har Grorud 2 tapt to, uavgjort i to, men også vunnet 16 av oppgjørene i 4. divisjon. Laget er navngitt som Grorud U21 på fotball.no av klubben selv.

Nesodden på sin side har i løpet av 22 kamper like få tap som Grorud 2, men har på sin side fem uavgjortresultat, og 15 seire. Nesodden avsluttet sesongen med ti kamper på rad uten tap. Kun Korsvoll klarte å slå halvøyalaget denne sesongen, ved begge anledninger.

Dette er NIF-troppen til kampen (18 spillere):
Bendik Kilander
Joakim Lien
Esben Lien Smith
Oscar Halvorsen
Asfand
Jakob Bjøndal
Dino Palos
Henrik Ottosen
Philip Rustad
Fredrik Aas Røkkum
Casper de Capua
Sjur Sæbjørnsen
Henrik Lundqvist
Magnus Braaten
Mathias Lien Smith
Kim Viken
Vetle Henriksveen
Elias Edvardsen Fors.

Publisert
Kategorisert som MSA