Må ta poeng mot Skeid 2!

Onsdag kl. 20.15 spiller Nesodden siste sluttspillkamp om opprykk til 3. divisjon. Mest sannsynlig er laget avhengig av minst ett poeng mot Oslo-laget om et opprykk skal være mulig.

For skulle Skeid 2 vinne kampen, er det stor sjanse for at de ikke spiller med sitt beste lag i sin siste kamp mot Grorud 2 da de likevel er sikret opprykk med sin seier. Derfor er det «kniven på strupen» for Nesodden om opprykk mot Skeid 2 i morgen kveld på Ekeberg.

Nesodden spilte 1-1 mot Grorud 2 i første sluttspillkamp. Vetle Henriksveen scoret Nesoddens mål. Dette er kampene i årets KM om spill i 3. divisjon (rotér skjermvisning på mobilen om det er vanskelig å se hele kampoppsettet):

[event_list 13469]

Etter én kamp spilt ser tabellen slik ut:
(Rotér skjermvisning på mobilen om det er vanskelig å se hele tabellen)
[team_standings id=»13456″ title=»» number=»3″ columns=»p,w,u,t,onetensevenone,pts» show_team_logo=»1″ show_full_table_link=»0″ align=»none»]
Lagene på 1.- og 2.-plass rykker opp til 3. divisjon.

Dette sa Groruds trener om Nesodden etter uavgjortoppgjøret på søndag mellom lagene:

Så nære var Vetle Henriksveen å sette inn 2-0 for Nesodden mot Grorud 2:

18 seire på 22 kamper
Skeid 2 har, som Gorurd 2, dominert sin avdeling i 4. divisjon. Laget har i løpet av 22 seriekamper kun tapt én kamp gjennom sesongen, og tre kamper har endt med uavgjort. Dermed står de med 18 seire på sine 22 kamper. Sist laget tapte var 18. juni i år.

Dermed får ikke Nesodden noen enklere oppgave i oppgjøret mot Skeid 2 onsdag kveld. Vi håper flest mulig tar turen til Ekeberg og banen Ekeberg kunstgress 2 (trykk på lenken for kart til banen).

[event_blocks event=»13446″]

Publisert
Kategorisert som MSA