Fotballskoler sommeren 2020!

Vi har glede av å informere om at det i sommer blir to flotte fotballskoler på Nesodden. Begge fotballskolene vil ha samme profil som Tine Fotballskole tradisjonelt har hatt.

Den første fotballskolen, Nesodden Sommerfotballskole, sparkes i gang onsdag 24. juni – dagen etter skoleslutt, og er en tre dagers fotballskole. Den andre, Tine Fotballskole, vil i år arrangeres i uke 33, siste uken før skolestart. Bakgrunnen for endring av uke for Tine, er at skoleslutt i år er på en tirsdag, og vi ønsker at denne fotballskolen går over fem dager. Informasjon og påmelding til begge fotballskoler finner dere på sidene:

Nesodden Sommerfotballskole (trykk på navnet for å komme til informasjonsside for fotballskolen)

Tine fotballskole (trykk på navnet for å komme til informasjonsside for fotballskolen)