Nesodden FIFA-cup i påsken!

Vi skal kåre Nesoddens beste FIFA-spiller i påsken, og de som tar de tre øverste plassene stikker av med flotte premier!

Savner du fotball på TV? Kjedelig å ikke kunne dra på hytta i påsken? Vi har løsningen for deg: Vi arrangerer et uhøytidelig NM (Nesodden-mesterskap) i FIFA! Konkurransen er for «alle» på Nesodden, og spilles hjemmefra lørdag 11. april til mandag 13. april!

Hvem kan delta?
Konkurransen er for alle fra 13 år og eldre som bor på Nesodden, men du må ha Playstation med FIFA 20, og et abonnement (Playstation Plus) som gjør at du kan spille online mot andre.

Hvor og når spilles kampene?
Kampene spilles online hjemmefra. Gruppespillkampene spilles lørdag 11. april. Kampene skal være ferdigspilt innen kl. 18. Sluttspillkampene går søndag og mandag, fra kl. 17 til kl. 21.

Premier!
Spillerne som tar 1.–3. plassen stikker av med en av disse premiene:
Årets matchball Eliteserien (verdi 1200 kr)
To kampbilletter til Norge-Serbia-kampen (verdi 1000 kr)
Gavekort hos Energihuset Sport & Fritid (verdi 1000 kr)
Vinneren av hele NM-cupen får velge én av disse premiene! Andreplassen får velge mellom de to som er igjen, mens tredjeplassen får premien som er igjen.

Påmeldingsfrist: Fredag 10. april kl. 14.00!

Er dette interessant? Meld deg på nå! Påmeldingsfrist er fredag 10. april kl. 14.00!

Send e-post til FIFA20NM@nesoddenfotball.no med fullt navn og alder*, PSN-ID**, og telefonnummer (blir brukt til å kontakte deg om du kommer inn topp tre, eller at vi mangler registrering av et resultat).

* Hvis du er yngre enn 15 år må du ha en bekreftelse fra dine foresatte om at du kan delta i konkurransen, at vi kan bruke ditt navn om du kommer inn topp tre sammen med et bilde av deg som du eller dine foresatte sender oss, og for å kunne vinne en av premiene. Bekreftelsen sendes fra en av dine foresatte til lars.neerbye@gmail.com. Det vil ikke være fullt navn eller alder på deltakerne i konkurransen, med unntak av de som kommer inn topp 4!

** Du deltar med din PSN-ID, det vil si brukernavnet du har på Playstation Network. Det er dette navnet som vil bli ført opp som ditt spillernavn på tabeller og i kampoppsett! Denne er viktig for å kunne delta i konkurransen, da dere må legge til hverandre for å kunne gjennomføre kampene.

Praktisk informasjon

Hvor finner jeg gruppen jeg skal spille i?
Gruppene vil bli lagt ut på hjemmesiden under fanen FIFA20NM. Blir det mange deltakere må du dessverre lete etter ditt brukernavn. Gruppene publiseres ca. kl. 19 fredag 10. april.

Hvordan spille kamper?
Den som er oppsatt på hjemmekamp inviterer motstander til kamp. Spilleren du møter er registrert med sin PSN-ID. For å kunne spille kamper må du legge til din mostander som venn for å kunne invitere til kamp. Det anbefales å laste ned appen PlayStation Messages. Da får man melding når motstander tar kontakt.

Hvordan invitere motstander?
Gå til «Online» på FIFA –> «Vennskapskamper» –> «Ny vennskapsesong» –> inviter motstanderen din.

Hvem skal jeg spille mot i gruppespillet, og når?
Det blir lagt ut et kampoppsett for gruppespillet der du fant din gruppe på hjemmesiden. Merk at kamptidspunktet for kampene dine har samme tid som alle andre på vårt kampoppsett. Du skal avtale med din motstander om når kampen deres skal spilles, men innen kl. 18 lørdag skal alle dine gruppekamper være ferdigspilt, og samtlige kampresultater skal være meldt inn.

Registrering av resultat:
Spilleren med hjemmekamp skal sende inn resultatet av kampen. Resultatet registreres ved å ta bilde av skjermen, hvor din og din motstanders PSN-ID må komme tydelig fram, samt resultat. Bildet sendes umiddelbart etter kampslutt til resultat@nesoddenfotball.no, MERK emnefeltet med navnet på gruppen du spiller i, og din PSN-ID (ved sluttspill merkes emnefeltet med hvilken sluttspillfinale det gjelder, og din PSN-ID)

Spillinnstillinger:
Modus: Online treningskamp (IKKE FIFA Ultimate Team)
Omgang: 6 minutter
Hastighet: Normal
Vanskelighetsgrad: Verdensklasse

Spilleregler:
– Alle lag (inkludert landslag) er tillatt
– Spilleren med hjemmekamp på kampoppsettet inviterer til kamp
– Spilleren med hjemmekamp skal sende inn resultatet av kampen. Resultatet registreres ved å ta bilde av skjermen, hvor din og din motstanders PSN-ID må komme tydelig fram, samt resultat. Bildet sendes umiddelbart etter kampslutt til resultat@nesoddenfotball.no, MERK emnefeltet med navnet på gruppen du spiller i (ved sluttspill merkes emnefeltet med hvilken sluttspillfinale det er)
– Hvis en spiller mister forbindelse under kampen, går seieren til motstanderen som da får 3-0-seier. Det er viktig at det blir tatt bilde av at forbindelsen ble brutt, som bevis for hvem som skal ha seieren av kampen. Skulle forbindelsen brytes før kampen er satt igang, er det FairPlay å gjøre et nytt forsøk.
– Hvem som går videre til sluttspill avgjøres på poeng (1), målforskjell (2) og sist innbyrdes oppgjør (3). Skulle det fremdeles være likt, ber vi dere om å ha en ny innbyrdes kamp for å avgjøre hvem som går videre. Kampen gjennomføres som et sluttspill med ekstraomganger og straffekonkurranse. HUSK Å MELDE INN RESULTATET!
– Ved uavgjort i sluttspill skal kampen gå til normale ekstraomganger (ikke golden goal), og så til straffekonkurranse.
– Vis FairPlay, spill ferdig kampen og bekreft resultatet i etterkant med bilde (hvor begges PSN-ID og resultat må komme tydelig fram) til resultat@nesoddenfotball.no!