FIFA20-Cupen: A-lagsduellen

Jakob Bjøndal og Casper de Capua spiller om NM-tittelen, men også om å være beste A-lagsspiller i FIFA! Her er kort oppsummering av vår uoffisielle Nesodden-mesterskap i FIFA20!

Flere gruppekamper er allerede gjennomført i vårt «Nesodden-mesterskap» i FIFA. Blant deltakerne finner vi Nesoddens A-lagsspillere Jakob Bjøndal og Casper de Capua.

Jakob Bjøndal (Yacubo) i gruppe D har allerede spilt tre av sine kamper og står med kun én seier. For å ha sjanse til avansement er han helt avhengig av seier i sin siste gruppespillkamp.

[team_standings 13788]

Casper de Capua (Enga99) derimot har ikke gjennomført noen av sine gruppekamper i gruppe C da denne artikkelen ble publisert. Tabellen under er en «live»-tabell, som endrer seg så fort det kommer inn resultater.

[team_standings 13786]

For øyeblikket er det brukeren «haavardsteinar» i gruppe A som står med full pott etter to av sine fire kamper. Mens største seiersmargin er på 7-0 til «snovlebart» i gruppe B.

Turneringen fikk 39 påmeldte, til tross for veldig kort påmeldingsfrist. Aldersspennet er på hele 46 år blant deltakerne. Yngste deltaker er på 12 år, mens eldste er 56 år.

Vinneren av turneringen kan krone seg som Nesodden-mester i FIFA, men kan også velge mellom to kampbilletter til Norge-Serbia, årets Eliteserien-matchball, eller gavekort på 1000 kr hos Energihuset Sport & Fritid på Tangen senter. Premiene deles på 1., 2. og 3. plassen.

Se alle kampene og tabellen ved å gå til forsiden av nesoddenfotball.no!

Publisert
Kategorisert som FIFA, MSA