FIFA20-Cupen: Disse er i semifinalene!

Vi sender de siste kampene live på Youtube! Les mer om finaledeltakerne, og om hvordan du kan se kampene live her!

Casper Stubberud (Scasper04), Daniel Størseth Lunde (haavardsteinar), Eirik Enbusk (Busken03) og Magnus Fagernes (Fagernesa) er alle semifinalister i vårt uoffisielle Nesodden-mesterskap i FIFA! Alle fire er vinnere av sine grupper, og samtlige har bevist gjennom sluttspillet at de har noe i semifinalene å gjøre. Disse fire kjemper også om premiene som går til topp tre-spillerne av cupen!

39 deltakere har blitt til fire! Nå står det igjen å avgjøre tittelen i vårt mesterskap, og hvem av de fire som får med seg premier når kvelden er omme!

Casper Stubberud (nr. 1 fra venstre på bildet øverst), 15 år fra Nesodden, åpnet cupen med å vinne sin gruppe, etter seier i 4 av 4 kamper. I 8-delsfinalen slo han «kazaro» 3-1, og i kvartfinalen slo han «SanderBJjr» 5-0. Han spiller til vanlig for Nesoddens G16-lag, og håper på å vinne Eliteseriens matchball!

Daniel Størseth Lunde (nr. 2 fra venstre på bildet øverst), 15 år fra Nesodden, åpnet cupen med å vinne sin gruppe, etter seier i 4 av 4 kamper. I 8-delsfinalen slo han «herrschei» 8-0, og i kvartfinalen slo han «arthurgoyer» 4-0. Han spiller til vanlig som spiss for Nesodden G19, han har ikke avslørt hva han ønsker å vinne ennå, men han har ønske om flere E-cuper i framtiden! Daniel er forøvrig den som fikk klubben til å dra i gang denne påskecupen!

Eirik Enbusk (nr. 2 fra høyre på bildet øverst), 16 år fra Nesodden, åpnet cupen med å vinne sin gruppe, etter seier i 4 av 4 kamper. I 8-delsfinalen slo han «snovlebart» 2-1, og i kvartfinalen slo han «oyvindoy» 2-1. Han spiller til vanlig for andrelaget til Nesodden G19 og satser på å vinne kampbillettene til Norge-Serbia-kampen!

Magnus Fagernes (nr. 1 fra høyre på bildet øverst), 19 år fra Nesodden, åpnet cupen med å vinne sin gruppe, etter seier i 4 av 4 kamper. I 8-delsfinalen slo han «jonnyjacobsen-_-» 6-0, og i kvartfinalen slo han «torjusmodalsli» 6-1. Han spiller til vanlig for Moss A-lag, liker egentlig ikke FIFA, men deltar pga. premiene!

Livesending av finalekampene!
Semifinalene og finalene sendes direkte på youtube, og på forsiden av vår hjemmeside!

Kl. 16.30 spilles første semifinale, Magnus Fagernes mot Casper Stubberud
Kl. 18.00 spilles andre semifinale, Daniel Størseth Lunde mot Eirik Enbusk
Kl. 19.00 (ca.) spilles bronsefinalen!
Kl. 20.00 (ca.) spilles finalen!

Publisert
Kategorisert som FIFA