Magnus Fagernes vant cupen!

Etter en rysare av en finale i vårt Nesodden-mesterskap i FIFA, ble finalen avgjort da det sto igjen sekunder av kampen!

Magnus Fagernes og Eirik Enbusk klarte begge å vinne sine semifinaler og dermed kjempe om tittelen som Nesoddens beste FIFA-spiller (jepp uoffisielt, men likevel nesten sant!). Kampen åpnet veldig jevnt, i følge statistikken var det Eirik som var nærmest til pause. Likevel stod det målløst og 0-0. Andreomgangen fortsatte rimelig målløst og uten de aller største sjansene, men i 85. spilleminutt (i FIFA-tid) putta Magnus Fagernes inn 1-0-scoringen! Eirik Enbusk kjempet heroisk, men da ble det også rom å spille i. Dette utnyttet Fagernes og punkterte kampen rett før full tid med 2-0-scoringen. Dermed er Magnus Fagernes vår første Nesodden-mester i FIFA – i historien!
Se finalekampen i sin helhet her:

Fagernes: – Ikke kontroll
– Matchen først og fremst følte jeg at jeg ikke klarte å få ordentlig kontroll på. Jeg mistet ballen veldig enkelt og slet med å vinne den igjen. All ære til Eirik for det. Det løsnet heldigvis på slutten av kampen etter to gode bytter som gjorde at jeg fikk to muligheter på tampen som avgjorde kampen.

Fagernes: – Ikke kontroll
– Matchen først og fremst følte jeg at jeg ikke klarte å få ordentlig kontroll på. Jeg mistet ballen veldig enkelt og slet med å vinne den igjen. All ære til Eirik for det. Det løsnet heldigvis på slutten av kampen etter to gode bytter som gjorde at jeg fikk to muligheter på tampen som avgjorde kampen.

– Turneringa i sin helhet var veldig underholdende. Litt varierende nivå i gruppespillet, men i sluttspillet så tok det seg opp betraktelig, noe som jeg mener at det skal gjøre.

– Forventet ikke å vinne, men har alltid et håp om å vinne når jeg deltar, avslører Eirik Enbusk etter kampslutt.forteller Moss-spilleren etter kampslutt.


Bildet: Magnus Fagernes #1

Enbusk: – Følte jeg spilte bra
Turneringen var et veldig bra initiativ, spesielt når man ikke hadde så mye andre planer på tider som dette. Turneringen gikk overraskende bra for min del. Gikk ubeseiret gjennom gruppespillet. 8-delsfinalen var nok den tøffeste utenom finalen. Der møtte jeg «snovlebart» (Theodor Lund). Det ble 2-2 i to(!) matcher, før jeg scoret det avgjørende målet i det siste minutt i den tredje og siste kampen! Finalen ble litt for tøff denne gangen, selv om jeg følte at jeg spilte bra. Håper på flere turneringer som dette i framtiden, forteller en fattet andreplass-vinner etter at kampen og turneringen var over.


Bildet: Eirik Enbusk #2

Casper Stubberud tok 3.-plassen!
Casper Stubberud røk i semifinalen mot turneringsvinneren Magnus Fagernes, og møtte Daniel Lunde i bronsefinalen. Der var det Daniel som først hadde grep om ledelsen, før Casper snudde 1-2 til 3-2. Knepen seier, men nok til å sikre seg tredjeplassen og en premie fra vår lokale sponsor Energihuset Sport & Fritid.

Bildet: Casper Stubberud #3

Slik endte «premie-utdelingen» (via sms):

  • Magnus Fagernes stakk av med Eliteseriens matchball, levert av Norsk Toppfotball.
  • Eirik Enbusk stakk av med to kampbilletter til Norge-Serbia, levert av Norsk Toppfotball.
  • Casper Stubberud stakk av med gavekort hos Energihuset Sport & Fritid på kr. 1000
Publisert
Kategorisert som FIFA